Κατηγορίες
Νευρολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης

Η Νευρολόγος Ζησιμοπούλου Βάσω είναι Στρατιωτικός Ιατρός, πτυχιούχος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων και του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Ειδικεύτηκε στη Νευρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ευαγγελισμός" και μετεκπαιδεύτηκε στη Μονάδα Νευροεντατκολογίας (NICU) στο Henry Ford Hospital, Michigan, USA.

Είναι Επιμελήτρια στη Νευρολογική Κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας και συνεργάζεται με την ιδιωτική κλινική ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών.
Στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ κατέχει τον τίτλο της Διευθύντριας Νευρολογικής Κλινικής, όπου με στενό κύκλο συνεργατών αντιμετωπίζει βαρύτερα περιστατικά, όπως οξέα εγκεφαλικά επεισόδια, που χρήζουν ενδονοσοκομειακής παρακολούθησης και νοσηλείας.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο ιατρείο γίνεται εξέταση, διάγνωση, παρακολούθηση και θεραπευτική προσέγγιση ασθενών με νοσήματα όπως Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, Επιληψία, Άνοια, Κινητικές Διαταραχές κ.τ.λ. Η γιατρός διαθέτει ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον για το Αγγειακό Εγκεφαλικό Επεισόδιο και γενικότερα για τα νοσήματα του κεντρικού νευρικού συστήματος.

Στοιχεία Αναζήτησης: Εγκεφαλικο, Επιληψια, Πονοκεφαλος Ιλιγγος Ασταθεια, Σκληρυνση Κατα Πλακας, Alzheimer
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αθήνα (κέντρο), Αμπελόκηποι, Χολαργός, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ψυχικό, Φιλοθέη
Ωράριο Λειτουργίας
Από 17:00 έως 21:00 κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: