Κατηγορίες
Συνεργεία Αυτοκινήτων, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων
Περιγραφή Επιχείρησης
Το συνεργείο μας είναι ένα εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.
Δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου και σας εξυπηρετεί σε ένα φιλικό περιβάλλον, με απόλυτο σεβασμό προς τον πελάτη. Η πολυετής πείρα μας και τα τελειότερα διαγνωστικά μηχανήματά μας, σας εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την άμεση εγγυημένη εξυπηρέτησή σας. Φροντίζουμε για όλα τα μηχανικά και ηλεκτρονικά προβλήματα του αυτοκινήτου σας, έχοντας εξειδίκευση σε FORD, MAZDA και VOLVO ώστε να έχετε μια ασφαλή οδήγηση.
Το έμπειρο προσωπικό μας είναι έτοιμο να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα του αυτοκινήτου σας, ανεξαρτήτου μάρκας, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο κατάστημά μας θα βρείτε ανταλλακτικά αυτοκινήτων, γνήσια και μεταχειρισμένα, για τις μάρκες που αντιπροσωπεύουμε, στις καλύτερες τιμές. Με τον σύγχρονο εξοπλισμό του συνεργείου μας μπορούμε να ελέγξουμε και να επισκευάσουμε το πρόβλημα τον πετρελαιοκινητήρα σας. Επισκευάζουμε κάθε είδους μηχανική ή ηλεκτρολογική βλάβη του αυτοκινήτου σας άμεσα και αποτελεσματικά.  Εμπιστευτείτε σε μας τον γενικό έλεγχο του οχήματός σας σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, σε όλα τα σημεία του αυτοκινήτου και την Προετοιμασία του αυτοκινήτου σας για έλεγχο ΚΤΕΟ.
Εγγυημένο service air condition αυτοκινήτου, που περιλαμβάνει τον καθαρισμό του κυκλώματος και των φίλτρων, τη συμπλήρωση λαδιού και φρέον με αποτέλεσμα την υψηλότερη απόδοση του κλιματιστικού.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ανταλλακτικα Αυτοκινητων, Μηχανικες Εργασιες, Service Diesel, Προετοιμασια Κ. Τ. Ε. Ο., Διαγνωστικος Ελεγχος, Συνεργειο Ford Mazda, Συνεργειο Volvo, Service Air Condition, Σερβις
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Από 08:00 έως 16:30
 
Μοιράσου το: