Κατηγορίες
Πνευμονολόγοι - Φυματιολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο κος Βουδρισλής Γρηγόρης ασκεί την ειδικότητα του Πνευμονολόγου στην πόλη των Γιαννιτσών από το 2007. Διατηρεί Ιατρείο στον 1ο όροφο του κτηρίου της παλιάς Δημαρχείας στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης (Α.Π.Θ). Ολοκλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου ως αγροτικός ιατρός στη νήσο Ψαρρά του νομού Χίου. Ανέλαβε καθήκοντα ιατρού επί θητεία στο περιφερειακό ιατρείο του Αγ. Κωνσταντίνου του νομού Σάμου, ενώ συμμετείχε ενεργά ως εφημερεύων ιατρός στην αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου του ιδίου νομού.
Ειδικεύτηκε στην Πνευμονολογία – Φυματιολογία στην Α’ Πνευμονολογική Κλινική του Γ.Ν."Γ.Παπανικολάου" Θεσ/νίκης. Μετεκπαιδεύτηκε στη Διαγνωστική και Επεμβατική Βρογχοσκόπηση στη Μονάδα Επεμβατικής Πνευμονολογίας της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής Α.Π.Θ. του Γ.Ν. "Γ.Παπανικολάου" στην οποία συνεχίζει ως Επιστημονικός συνεργάτης μέχρι σήμερα.
Εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Πέλλας (ΙΣΠ) με ανάληψη της θέσης του Ταμία. Εκπροσωπεί τον ιατρικό σύλλογο στην Επιτροπή ελέγχου ιδιωτικών κλινικών του νομού, όπως επίσης και στην Επιτροπή ελέγχου των διαγνωστικών εργαστηρίων. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ERS), της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ΕΠΕ), της Εταιρείας Μελέτης Πνευμονοπαθειών και Επαγγελματικών Παθήσεων Θώρακος (ΕΜΠΕΠΘ) και της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδος (ΕΠνΕΛ).
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Οι υπηρεσίες που παρέχονται από τον ιατρό είναι:
Αλλεργικά Δερματικά Τεστ για τη διάγνωση του Αλλεργικού Άσθματος και εφαρμογή Ανοσοθεραπείας (θεραπείας Απευαισθητοποίησης) όταν υπάρχει ένδειξη.
Κατ’ οίκον μελέτη διαταραχών της αναπνοής στον ύπνο (Άπνοιες στον Ύπνο).
Προγράμματα Διακοπής Καπνίσματος με την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων εναρμονισμένων με τις νεώτερες επιστημονικά αποδεκτές πρακτικές.
Υπερηχογράφημα Πνευμόνων–Θώρακος στο πλαίσιο διερεύνησης κυρίως υπεζωκοτικής συλλογής (πλευριτικού υγρού).
Κλινική και εργαστηριακή διερεύνηση συμπτωμάτων του αναπνευστικού όπως του βήχα, της δύσπνοιας, του συριγμού, του θωρακικού άλγους.
Διάγνωση και παρακολούθηση ατόμων με χρόνια αναπνευστικά νοσήματα όπως: Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (Χ.Α.Π), Αναπνευστική Ανεπάρκεια και κατ’ οίκον Οξυγονοθεραπεία, Χρόνια Βρογχίτιδα, Βρογχεκτασίες, Διαμέσες Πνευμονοπάθειες.
Αντιμετώπιση οξέων και χρόνιων λοιμώξεων που προσβάλλουν το αναπνευστικό σύστημα όπως Κρυολόγημα, Γρίπη, Βρογχίτιδα, Πνευμονία, Φυματίωση. Διερεύνηση ύποπτων για νεοπλασίες συμπτωμάτων, εργαστηριακών και ακτινολογικών ευρημάτων.

ΠΑΘΗΣΕΙΣ

Βήχας
Δύσπνοια
Αιμόπτυση
Επισκέψεις κατ’ οίκον
Άσθμα
Αλλεργικά τεστ
Βρογχοσκόπηση
Άπνοια ύπνου
ΧΑΠ
Διακοπή καπνίσματος
Καρκίνος πνεύμονα
Κρυολόγημα
Γρίπη
Βρογχίτιδα
Πνευμονία
Φυματίωση
Πνευμονική ίνωση
Καρκίνος του Πνεύμονα
Σπιρομέτρηση προ και μετά βρογχοδιαστολής
Οξυμετρία
Χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια
Χρόνιες Πνευμονικές Παθήσεις
Λοιμώξεις αναπνευστικού
Πόνος στο θώρακα

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΤ' ΟΊΚΟΝ εντός και εκτός της πόλης.


Στοιχεία Αναζήτησης: Δυσπνοια Βηχας, Επισκεψεις Κατ’ Οικον, Αλλεργικα Τεστ Ασθμα, Απνοια Υπνου, Διακοπη Καπνισματος, Πνευμονια Φυματιωση, Καρκινος Του Πνευμονα, Σπιρομετρηση, Χρονια Αποφρακτικη Πνευμονοπαθεια Χαπ, Λοιμωξεις Αναπνευστικου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλο το νομό Πέλλης , Ημαθίας & Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη και Παρασκευή από 09:30 έως 14:00 & από 17:30 έως 20:30
Πέμπτη από 17:30 έως 20:30
Σάββατο Κυριακή & αργίες κατόπιν τηλεφωνικής κλήσης
 
Μοιράσου το: