Κατηγορίες
Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΣΙΑΡΙΔΗΣ, Τεχνικός Διευθυντής  
Περιγραφή Επιχείρησης
Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Auto Control άρχισε τη λειτουργία του από τον Δεκέμβριο του 2006 στον Εύοσμο και προσφέρει τις υπηρεσίες του στον τεχνικό έλεγχο οχημάτων βάσει της πιστοποίησής του από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών ISO/IEC 17020 αριθμ. 303. Οι πιστοποιημένοι από το κράτος ελεγκτές του Auto Control με την άριστη τεχνική κατάρτισή τους, σε συνδυασμό με τα τελευταίου τύπου μηχανήματα τεχνικού ελέγχου, διασφαλίζουν την εγκυρότητα της διαδικασίας τεχνικού ελέγχου στα οχήματα.
Η διενέργεια τεχνικού ελέγχου στο όχημά σας δεν είναι μόνο υποχρεωτική από τον νόμο αλλά και απαραίτητη για την ασφάλειά σας. Το Auto Control θα βρεθεί κοντά σας και θα λύσει όλες τις απορίες σας με ένα απλό τηλεφώνημα.
Είμαστε το κοντινότερο ΙΚΤΕΟ στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Θα χρειαστούν μόνο 20 λεπτά για τον έλεγχο του οχήματός σας. Και μετά το τέλος του ελέγχου οι ελεγκτές μας θα σας ενημερώσουν απλά και κατανοητά για την κατάσταση του οχήματός σας και θα σας συμβουλέψουν σε θέματα οδικής ασφάλειας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Τεχνικός έλεγχος επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης, λεωφορείων, μοτοσυκλετών
  • Επαναληπτικοί έλεγχοι
  • Έλεγχος μετατροπής υγραεριοκίνησης

Ειδικές τιμές για ανέργους, ένστολους και άτομα με ειδικές ανάγκες.


Στοιχεία Αναζήτησης: Κτεο Ειδικες Τιμες, Ιδιωτικο Κτεο, Καρτα Καυσαεριων, Κτεο Μοτο, Κτεο Ιχ, Κτεο Φορτηγων, Εγκατασταση Υγραεριου, Κτεο Λεοφωρεια, Τεχνικος Ελεγχος Οχηματων, Ελεγχος Καυσαεριων, Ελεγχος Adr, Ελεγχος Atp, Ελεγχος Abs
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:30 έως 20:00
Σάββατο από 07:30 έως 16:00.
 
Μοιράσου το: