Κατηγορίες
Έπιπλα Γενικά, Έπιπλα Παιδικά, Στρώματα
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ   Κιν: 6978489700
Περιγραφή Επιχείρησης
Με επιτυχή διαδρομή και παράδοση στο χώρο του επίπλου για 6η 10ετία, συνεχίζουμε να προσφέρουμε στην αγορά μεγάλη γκάμα προϊόντων για οικιακή και επαγγελματική χρήση.
Με γνώση, συνέπεια, υπευθυνότητα και συνεχή υποστήριξη, διατηρούμε στον καλύτερο δυνατό βαθμό την ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε επιτυγχάνοντας έτσι σε μία πολύ σημαντική για εμάς προτεραιότητα: Την ικανοποίηση των πελατών μας. Στα 3 καταστήματά μας στο Ρέθυμνο (1ο κατάστημα στο 3ο χλμ Ρεθύμνου-Σπηλίου, 2Ο κατάστημα στην οδό Γ. Κουρμούλη 64 και 3ο κατάστημα στην οδό Τομπάζη 51-53) θα βρείτε έπιπλα μοντέρνα και κλασικά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στα 3 καταστήματά μας στο Ρέθυμνο (1ο κατάστημα στο 3ο χλμ Ρεθύμνου-Σπηλίου, 2ο κατάστημα στην οδό Γ. Κουρμούλη 64 και 3ο κατάστημα στην οδό Τομπάζη 51-53) θα βρείτε έπιπλα μοντέρνα και κλασικά, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, στρώματα, ντυμένα κρεβάτια και προϊόντα ύπνου της MEDIA STROM, του ηγέτη στο χώρο πανελλαδικά.
Λευκά είδη, παιδικά και νεανικά έπιπλα, μικρό έπιπλα και είδη γραφείου.
Τα είδη μας προέρχονται από επιλογή στο μεγαλύτερο ποσοστό τους από Έλληνες κατασκευαστές. Γιατί αξίζει και πρέπει να στηριχθεί η Ελλάδα μας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ορθοπεδικα Στρωματα, Ανατομικα Στρωματα, Ανωστρωματα, Υποστρωματα, Ντυμενα Κρεβατια, Παιδικα Κρεβατια, Παιδικο Δωματιο, Επιπλα Εξωτερικου Χωρου, Μοντερνα Επιπλα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Πανελλαδικά
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με χρεωστική
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα Τετάρτη και Σάββατο από 09:00 έως 14:30
Τρίτη Πέμπτη και Παρασκευή από 09:00 έως 14:30 και από 18:00 έως 21:00
 
Μοιράσου το: