Κατηγορίες
Κτηνίατροι, Pet Shop, Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο κτηνίατρος ΝΙΦΟΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διατηρεί κτηνιατρείο στην κάτω Αχαΐα επί της οδού 25ης Μαρτίου 40. Το κτηνιατρείο είναι άρτια εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα ικανό να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, συμβουλές και θεραπείες τόσο στα παραγωγικά ζώα όσο και στα κατοικίδια. Το κτηνιατρείο του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΦΟΡΑ διαθέτει επίσης ακτινολογικό μηχάνημα με δυνατότητα ψηφιακής απεικόνισης.
Στόχος του κτηνιατρείου, πέρα από την άμεση και ταχεία εξυπηρέτηση στα επείγοντα περιστατικά που διαθέτει, είναι και να προσφέρει υψηλού επιπέδου κτηνιατρικές υπηρεσίες τόσο στον παραγωγό κτηνοτρόφο, ώστε να αύξηση την παραγωγή – κεφάλαιό του πάντα με γνώμονα την υγεία του ζώου όσο και στον κάτοχο κατοικίδιου ώστε το ζώο να έχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Υπηρεσίες
Παθολογικό τμήμα ζώων
Χειρουργικό τμήμα ζώων
Εργαστηριακές εξετάσεις
Οδοντιατρική φροντίδα ζώων
Φαρμακευτική περίθαλψη
Νοσηλεία ζώων
Διατροφική στήριξη ζώων
Ψηφιακή απεικόνιση ζώων
Γραφείο παραγωγικών ζώων

Προϊόντα

Σκυλοτροφές
Γατοτροφές
Πτηνοτροφές
Προϊόντα περιποίησης για σκύλους και γάτες
Ισορροπιστές για αιγοπρόβατα
Συμπληρώματα διατροφής ζώων
Περιλαίμια
Λιχουδιές ζώων
Κονσέρβες ζώων

Στοιχεία Αναζήτησης: Κτηνιατρειο, Γραφειο Παραγωγικων Ζωων, Χειρουργικες Επεμβασεις Ζωων, Υπερηχος Ζωων, Εμβολια Ζωων, Καλαζαρ, Ακτινολογικος Ελεγχος Ζωων, Φροντιδα Κατοικιδιων Κατοικιδιου Οδοντιατριακη, Pet Shop, Αξεσουαρ Ζωων, Μικροβιολογικες Εξετασεις Ζωων, Σκυλοτροφες, Γατοτροφες, Ισορροπιστες Για Αιγοπροβατα, Περιλαιμια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αχαΐα, Ηλεία
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: