Κατηγορίες
Πολιτικοί Μηχανικοί, Ανακαίνιση - Αναπαλαίωση Κτιρίων
Περιγραφή Επιχείρησης
Στο τεχνικό γραφείο του κου Κυριάκου Ντόκου, με έδρα το Νέο Ηράκλειο, αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό, γνώση και πάνω από όλα αξιοπιστία να κάνουμε πράξη αυτό που επιθυμούν οι πελάτες μας σε ό,τι αφορά κτηριακές μελέτες και κατασκευές.
Απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Μπράιτον, ο πολιτικός μηχανικός, Κυριάκος Ντόκος, διαθέτει υψηλού επιπέδου κατάρτιση και την εμπειρία εκείνη που είναι απαραίτητη, προκειμένου να προτείνει και να υλοποιήσει λύσεις που ξεχωρίζουν τόσο για το άψογο τελικό τους αποτέλεσμα, όσο και για την ανταγωνιστικότητά τους σε σχέση με τα δεδομένα της αγοράς στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.
Με συνέχεια και συνέπεια, στο τεχνικό γραφείο, με έδρα το Νέο Ηράκλειο, ο πολιτικός μηχανικός, Κυριάκος Ντόκος, «χτίζει» με τους πελάτες του μια διαδραστική και αμφίδρομη σχέση, αναλαμβάνοντας - αφού αφουγκραστεί τις ανάγκες τους - να τους δώσει τις κατάλληλες κατευθύνσεις και να αφιερώσει τον απαραίτητο χρόνο, ώστε να ολοκληρώσει με επιτυχία οποιαδήποτε σχετική εργασία του ανατεθεί. Παράλληλα, το τεχνικό γραφείο, που διατηρεί στο Νέο Ηράκλειο, αναλαμβάνει και κτηριακές κατασκευές (οικιακές και επαγγελματικές), καθώς διαθέτουμε το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό, για ένα ολοκληρωμένο και ανθεκτικό στον χρόνο οικοδομικό προϊόν. Η πολυετής εμπειρία του κου Κυριάκου Ντόκου στον χώρο των κατασκευών νεόδμητων κτηρίων σας εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα. Στην ευρεία γκάμα των εργασιών που αναλαμβάνει η τεχνική μας εταιρεία είναι η έκδοση οικοδομικών αδειών, η μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή κτηριακών εγκαταστάσεων, καθώς και ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Ανακαίνιση Κατοικιών
  • Ανακαινίσεις Επαγγελματικών Χώρων
  • Ενίσχυση Κτηρίων
  • Ενεργειακά Πιστοποιητικά
  • Ενισχύσεις Ανακατασκευές κτηρίων
  • Ανακαίνιση οικιών σπιτιών - Επαγγελματικών χώρων
  • Νέες Κατασκευές Σπιτιών
  • Πιστοποπιητικά Ενεργειακής Απόδοσης
  • Άδειες καταστημάτων

Στοιχεία Αναζήτησης: Ενισχυσεις Κτηριων, Ανακατασκευες Κτηριων, Ανακαινιση Οικιων, Ανακαινισεις Σπιτιων, Ανακαινιση Σπιτιου, Ανακαινιση Επαγγελματικων Χωρων, Anakainisi, Anakainiseis Spition, Νεες Κατασκευες Σπιτιων, Ενισχυση Κτηριου, Πιστοποπιητικα Ενεργειακης Αποδοσης, Αδειες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
 
Μοιράσου το: