, 2106814110
Κατηγορίες
Αναπηρικά & Ορθοπαιδικά Είδη, Ιατρικά Είδη - Όργανα - Εργαλεία, Ιατρικά Μηχανήματα & Συσκευές
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ , Τηλ: 2106851114  Κιν: 6944614464
e-shop
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία “Patients Care Systems” δραστηριοποιείται στον χώρο της υγείας εισάγοντας, διανέμοντας και παρέχοντας τεχνική υποστήριξη σε ιατρικά - ορθοπεδικά είδη και συσκευές οξυγονοθεραπείας, συμπυκνωτές οξυγόνου, αναπνευστικές συσκευές CPAP & BIPAP. Με σαφή προσανατολισμό στην κατ' οίκον νοσηλεία και την αποκατάσταση, καλύπτουμε τις ανάγκες των ασθενών με αναπνευστικά προβλήματα αλλά και των ηλικιωμένων και των ασθενών με ειδικές ανάγκες. Αλλά και για τους επαγγελματίες της υγείας διαθέτουμε προϊόντα και μηχανήματα που καλύπτουν τις ανάγκες του θεραπευτικού και διαγνωστικού τους έργου. Διαθέτει προϊόντα πιστοποιημένα τελευταίας τεχνολογίας εισηγμένα από Ευρώπη - Αμερική - Ασία αλλά και προϊόντα προερχόμενα από την Ελληνική αγορά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Κρεβάτια νοσηλείας ηλεκτρικά και χειροκίνητα. Συμπυκνωτές οξυγόνου. Νεφελοποιητές φαρμάκων. Αναπνευστικές συσκευές CPAP, BIPAP & Αναπνευστήρες. Συσκευές αναρρόφησης. Ορθοπεδικά είδη και είδη αποκατάστασης. Αμαξίδια ηλεκτρικά και χειροκίνητα για όλες τις ανάγκες. Αεροστρώματα και βοηθήματα για την αντιμετώπιση των κατακλίσεων. Βοηθήματα μπάνιου και σωματικής υγιεινής. Είδη νοσηλείας και βοηθήματα για το σπίτι. Πιεσόμετρα. Θερμόμετρα. Οξύμετρα. Είδη προσωπικής φροντίδας. Διάδρομοι - ποδήλατα - όργανα γυμναστικής KETTLER. Ανατομικά υποδήματα BIRKENSTOCK. Η εταιρεία “Patients Care Systems” αναλαμβάνει την αποστολή - εγκατάσταση - επίδειξη του μηχανήματος, καθώς και την εκπαίδευση του προσωπικού - χειριστών. Το τεχνικό προσωπικό είναι εκπαιδευμένο για να αντιμετωπίσει άμεσα τεχνικές και λειτουργικές βλάβες των μηχανημάτων. Παρέχουμε τηλεφωνική υποστήριξη καθώς και τεχνική υποστήριξη ανταλλακτικών για τουλάχιστον μια δεκαετία.

Στοιχεία Αναζήτησης: Οξυγονοθεραπεια, Συμπυκνωτης Οξυγονου, Νεφελοποιητης, Ηλεκτρικο Νοσοκομειακο Κρεβατι, Αναπηρικο Αμαξιδιο, Αεροστρωμα Aerostroma, Πιεσομετρα Omron, Οξυμετρα Oximetra, Φιαλες Οξυγονου, Ναρθηκες Κηδεμονες, Birkenstock, Συσκευη Αναρροφησης, Αναπνευστικες Συσκευες Crap - Bipap, Ορθοστατες, Ανυψωτικο Τουαλετας
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Συνεργασία με όλη την Ελλάδα. Αυθημερόν παράδοση εντός νομού Αττικής. Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφοράς στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα και Τετάρτη από 09:00 έως 17:30
Τρίτη
Πέμπτη και Παρασκευή από 09:00 έως 19:00
Σάββατο από 09:00 έως 15:00.
 
Μοιράσου το: