Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΥΑΝΘΙΑ ΚΟΝΤΑΞΗ, Ψυχολόγος   Κιν: 6984196280
Περιγραφή Επιχείρησης
Κλινική ψυχολόγος Msc, Γνωσιακή συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεύτρια με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου.
Επιστημονική συνεργάτης του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών και του ινστιτούτου έρευνας και θεραπείας της συμπεριφοράς.
Πιστοποιήσεις - Διακρίσεις
Η Κονταξή Ευανθία είναι μέλος της ΕΕΕΣ – Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας της Συμπεριφοράς, της EABCT – European Association for Behavioural and Cognitive Therapy, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Κλινικών Ψυχολόγων της Ελλάδος και κατέχει πιστοποίηση Ψυχοθεραπευτών Γνωσιακής Συμπεριφοριστικής κατεύθυνσης από την ΕΕΕΣ.
Είναι αριστούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο και υπήρξε μεταπτυχιακή υπότροφος του Χριστοδουλάκειου Ιδρύματος για τις σπουδές της στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Κλινικής Ψυχολογίας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ατομική και ομαδική θεραπεία σε εφήβους και ενήλικες με βάση τη γνωσιακή συμπεριφοριστική θεραπευτική κατεύθυνση σε πλήθος ψυχικών δυσκολιών όπως άγχος, επεισόδια πανικού, αγοραφοβία, κατάθλιψη, δυσθυμία, διαταραχές προσωπικότητας, θέματα διεκδικητικότητας, κοινωνικών δεξιοτήτων, διαπροσωπικών σχέσεων, διατροφής, εργασίας κ.λπ.

Στοιχεία Αναζήτησης: Γνωσιακη Θεραπεια, Διαλεκτικη Θεραπεια, Καταθλιψη, Αγχος, Κρισεις Πανικου, Αγοραφοβια, Διαταραχες Προσωπικοτητας, Διαχειριση Συναισθηματων, Διαχειριση Θυμου, Κοινωνικες Δεξιοτητες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: