Κατηγορίες
Λογιστικά Γραφεία - Λογιστές
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΦΗ ΜΠΑΡΙΤΑΚΗ , Τηλ: 2810311467  Κιν: 6946359575
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Εταιρεία μας βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και δραστηριοποιείται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται κυρίως στο χώρο του τουρισμού.
Αποτελείται από εξειδικευμένους συμβούλους, με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, εμπειρία γύρω από την αγορά και υψηλού επιπέδου επαγγελματικές γνώσεις στο χώρο της συμβουλευτικής των επιχειρήσεων, στα λογιστικά και φορολογικά, στα εργατικά και ασφαλιστικά θέματα, στη μηχανοργάνωση των επιχειρήσεων καθώς και στην επαγγελματική εκπαίδευση μέσω σεμιναρίων.
Η TaxHorizon.club Μ.ΙΚΕ δραστηριοποιείται σε έναν ευρύ χώρο συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ιδιώτες αλλά και σε επιχειρήσεις που επιζητούν ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους και αναβάθμιση στην οργανωτική τους δομή.
Στόχος μας είναι ο εντοπισμός των αναγκών κάθε πελάτη και η ικανοποίησή τους στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Όραμά μας..
Να γίνουμε ο ιδανικότερος σύμβουλος για κάθε πελάτη δίνοντάς του επιπρόσθετη αξία με τις υπηρεσίες μας οι οποίες προσαρμόζονται επακριβώς στις ανάγκες τους και σύμφωνα με τις δικές τους απαιτήσεις.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Υπηρεσίες προς ιδιώτες

 • Προετοιμασία φορολογικών δηλώσεων και υποβολή τους στο taxisnet
  Φορολογία κατοίκων εξωτερικού
  Φόρος ακινήτων
  Φόρος δωρεών
 • Υπηρεσίες προς επιχειρήσεις
  Λογιστικές υπηρεσίες στην πλήρη ανάθεση του λογιστηρίου Υπηρεσίες επίβλεψης και αναβάθμισης των λειτουργιών του λογιστηρίου με σκοπό τη διασφάλιση των συμφερόντων της επιχείρησης.
  Προετοιμασία και σύνταξη προϋπολογιστικών αποτελεσμάτων για ενημέρωση προς τη Διοίκηση της εταιρείας Σύνταξη οικονομικών καταστάσεων τέλους χρήσης.
  Προετοιμασία και υποβολή των περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ καθώς και των στατιστικών πληροφοριών (Intrastat, listing).
  Υποβολή φακέλων για ένταξη επιχειρηματικών προτάσεων στα επιδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ 2014 – 2020.
  Στρατηγικός σχεδιασμός (Business Plan).
  Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και υποστήριξη επί εργασιακών και ασφαλιστικών θεμάτων για τις αλλαγές στην Εργατική Νομοθεσία, στις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και στην Νομοθεσία των Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
  Αξιόπιστων ενσύρματων και ασύρματων δικτύων δεδομένων & επικοινωνιών.
  Ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων πληροφορικής

Στοιχεία Αναζήτησης: Λογιστης, Φορολογικες Δηλωσεις, Λογιστικες Φοροτεχνικες Υπηρεσιες, Επιχειρηματικα Σχεδια Business Plan, Συμβουλευτικες Υπηρεσιες Πληροφοριακων Συτσηματων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ηράκλειο.
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα και Τετάρτη από 09:00 έως 14:00
Τρίτη
Πέμπτη και Παρασκευή από 09:00 έως 14:00 & από 17:30 έως 20:00
 
Μοιράσου το: