Κατηγορίες
Συνεργεία Αυτοκινήτων, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΕΛΟΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Το συνεργείο αυτοκινήτων Καμπέλος βρίσκεται στο Περιστέρι και διαθέτει εμπειρία 40 ετών & εξειδίκευση στα αυτοκίνητα του γερμανικού ομίλου BMW. Το συνεργείο μας είναι σε θέση να προσφέρει ό,τι χρειάζεται το αυτοκίνητο σας, από ένα τακτικό service μέχρι την αντιμετώπιση της πιο δύσκολης βλάβης.
Το συνεργείο μας στο Περιστέρι διαθέτει προηγμένη τεχνολογία και τον πιο εξιδεικευμένο εξοπλισμό, ώστε να μπορούμε να φέρουμε σε πέρας και την πιο δύσκολη εργασία. Στο συνεργείο αυτοκινήτων Καμπέλος γίνεται συνεχώς αναβάθμιση στον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες μας και το προσωπικό εκπαιδεύεται συνεχώς με σκοπό να σας προσφέρουμε αποτελεσματική & οικονομική εργασία και να γίνουμε... οι καλύτεροι φίλοι του αυτοκινήτου σας!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Service
  • Ανταλλακτικά
  • Ηλεκτρικά
  • Διάγνωση

Στοιχεία Αναζήτησης: Συνεργειο Αυτοκινητων, Συνεργειο Bmw, Συνεργειο Mini Cooper, Επισκευη Αυτοματων Σασμαν, Διαγνωση Εγκεφαλου, Μετατροπες Κινητηρων, Επισκευες Diesel Αυτοκινητων Bmw, Πετρελαιοκινητα, Εξειδικευμενο Συνεργειο Bmw, Ανταλλακτικα Αυτοκινητων, Εξιεδικευμενο Συνεργειο Mini Cooper, Ελεγχος Aircondition, Γενικο Service Bmw Mini
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: