Κατηγορίες
Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων, Συνεργεία Αυτοκινήτων
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία ''Νικ. Μπεναβέλης & Σια Ο.Ε.'' ειδικεύεται σε καινούρια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά ALFA ROMEO. Είναι η πρώτη εταιρεία στη Θεσσαλονίκη που ασχολήθηκε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο με τα αυτοκίνητα ALFA ROMEO. Οι άνετες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της βρίσκονται δυτικά της Θεσσαλονίκης και έχει εύκολη πρόσβαση από όλη την πόλη. Κύριο μέλημα της εταιρείας είναι πάντα η ικανοποίηση του πελάτη. Έτσι κατέκτησε την πρώτη θέση στην προτίμηση των κατόχων αυτοκινήτων ALFA ROMEO, τόσο με την άμεση εξυπηρέτηση όσο και με τις προσιτές τιμές. Παραμένει δε, πρώτη επιλογή υπηρεσιών after sales service. Γρήγορη εξυπηρέτηση , εμπιστοσύνη, φερεγγυότητα και καλές τιμές.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ανταλλακτικά ALFA ROMEO για κάθε τύπο και για κάθε μοντέλο, καινούργια και μεταχειρισμένα, γνήσια και μη και επιπλέον δυσεύρετα για αντίκες, προηγούμενων δεκαετιών. Διάθεση μηχανών , σασμάν – διαφορικά.
Αποστολή στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.
Ειδικές τιμές κατόπιν συνεννόησης.
Πολυετής εξειδικευμένη εμπειρία στα μοντέλα ALFA ROMEO.

Στοιχεία Αναζήτησης: Εξειδικευμενο Συνεργειο Alfa Romeo, Ειδικο Συνεργειο Alfa Romeo Fiat Lancia, Εμπειρο Συνεργειο Alfa Romeo, Γνησια Ανταλλακτικα Alfa Romeo, Μεταχειρισμενα Ανταλλακτικα Alfa Romeo, Αποκλειστικη Εταιρεια Ηλεκτροκινησης, Σασμαν Διαφορικα Γνησια Ανταλλακτικα, Εξαρτηματα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αποστολές αναταλλακτικών με μεταφορικές εταιρείες, ΚΤΕΛ, COURIER αυθημερόν σε όλη την Ελλάδα.
Τρόποι πληρωμής
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 18:00.
 
Μοιράσου το: