Κατηγορίες
Ορθοδοντικοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Dr. Αγγελάκης Δημοσθένης είναι ορθοδοντικός και διατηρεί ιατρεία σε Γλυφάδα & Μελίσσια.
Διατηρεί τον τίτλο ''Platinum Elite'' σε επίπεδο θεραπείας με τη μέθοδο Invisalign, διάκριση που υποδηλώνει ότι θεραπεύει πολλούς ασθενείς κάθε χρόνο με πολύ καλά αποτελέσματα. Μέχρι σήμερα έχει θεραπεύσει περισσότερους από 650 ασθενείς (εφήβους& ενήλικες) με τη χρήση της μεθόδου Invisalign.
Είναι σημαντικό για το γιατρό να επιτύχει για κάθε ασθενή ίσια και γερά δόντια, καθώς επίσης να γίνεται πρόληψη σοβαρότερων ορθοδοντικών ανωμαλιών. Στόχος του για τους ασθενείς είναι, ξεκινώντας από μικρή ηλικία, να αποφευχθεί εξαγωγή δοντιών και να εξασφαλιστεί η υγιεινή δοντιών και ούλων, καθώς επίσης και την άψογη συνεργασία με συναδέλφους Οδοντιάτρους.
Πυξίδα του Dr. Αγγελάκη Δημοσθένη στην προσπάθεια αυτή είναι το υψηλό θεραπευτικό αποτέλεσμα και η ικανοποίηση των ορθοδοντικών αναγκών των μικρών και μεγάλων ασθενών του. Αυτό το πετυχαίνει είτε με την εφαρμογή της κλασικής ορθοδοντικής (μασελάκια, σιδεράκια) στα παιδιά, είτε με τη χρήση της μεθόδου Invisalign σε εφήβους και ενήλικες.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Τα τελευταία χρόνια και στα δύο ιατρεία (Μελίσσια & Γλυφάδα) γίνεται η χρήση του ψηφιακού σαρωτή Invisalign i-TERO (Scanner), για τη λήψη των τρισδιάστατων ψηφιακών αποτυπωμάτων των δοντιών. Από την πρώτη μέρα της ψηφιακής αποτύπωσης των δοντιών, οι ασθενείς του κου Αγγελάκη έχουν τη δυνατότητα να δουν το (τελικό) επιθυμητό αποτέλεσμα της θεραπείας τους με τους νάρθηκες Invisalign.
Ο ιατρός παρέχει επίσης υπηρεσίες λεύκανσης στο σπίτι με τη χρήση ειδικών μαλακών ναρθήκων ενώ υπάρχει η δυνατότητα συνδυασμού λεύκανσης στο ιατρείο και στο σπίτι για καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα.
Μη διστάσετε να καλέσετε για δωρεάν εξέταση και εκτίμηση του προβλήματός σας, στα ιατρεία του ιατρού κατόπιν ραντεβού.

 • Ορθοδοντικές Θεραπείες με Σιδεράκια ή Μασελάκια
 • Διακοπή Επιβλαβών Συνηθειών (όπως θηλασμός δακτύλου των παιδιών)
 • Λεύκανση δοντιών στο Ιατρείο ή στο Σπίτι

Στοιχεία Αναζήτησης: Κινητα Και Ελαστικα Μασελακια, Διαφανεις Ναρθηκες Μεθοδος Invisalign, Ορθοδοντικη Εφηβων & Ενηλικων, Αισθητικη Ορθοδοντικη, Λευκανση Δοντιων, Σιδερακια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νομός Αττικής
Τρόποι πληρωμής
 • Με πιστωτική κάρτα
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
 • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
 • Με χρεωστική
Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards)
 • Μέλος της Ορθοδοντικής Εταιρείας Ελλάδος
 • Μέλος της Εταιρείας Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης
 • Μέλος της Ένωσ. Ορθοδ/κών που εφαρμόζουν τη μέθοδο invisalig
 • Μέλος της Γερμανικής Ορθοδοντικής Εταιρείας
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Τρίτη Πέμπτη και Παρασκευή από 14:30 έως 20:30
 
Μοιράσου το: