Κατηγορίες
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων, Εκτιμητές Ακινήτων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ   Κιν: 6944585923
Περιγραφή Επιχείρησης
Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1965 από τον Ανδρέα Χ. Γιαννακόπουλο και από τότε λειτούργησε επιτυχώς και αναπτύχθηκε ασχολούμενη με ανάπτυξη και αξιοποίηση εκτάσεων, κατασκευές καθώς και με επενδυτικές συμβουλές και διαμεσολαβήσεις σε αγοραπωλησίες οικιστικών και επαγγελματικών ακινήτων.
Την επιχείρηση σήμερα διευθύνει ο Χρήστος Α. Γιαννακόπουλος (Master of Business Administration, Loyola University of Chicago) ο οποίος διαθέτει εξειδίκευση και μεγάλη εμπειρία σε επενδυτικά και χρηματοοικονομικά θέματα.
Η πολύχρονη εμπειρία και η εξειδικευμένη γνώση σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη προσοχή και το σεβασμό στις προσωπικές ανάγκες του πελάτη, μας ωθεί να ερευνούμε διαρκώς την αγορά ακινήτων, να λειτουργούμε ως σύμβουλοι πριν και μετά την αγοραπωλησία του ακινήτου, να διαχειριζόμαστε την κάθε περίπτωση με σκοπό να προσφέρουμε την άριστη λύση σύμφωνα με τις προσωπικές απαιτήσεις και οικονομικές δυνατότητες του πελάτη και γενικά να εξυπηρετούμε με επιτυχία τους πελάτες μας σ’ όλες τις φάσεις της διαδικασίας αγοραπωλησίας ακινήτου.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • Υπηρεσίες επαγγελματικής εκτίμησης.
 • Διαμεσολαβήσεις για τη μεταβίβαση ακίνητης περιουσίας μεταξύ δύο μερών.
 • Ανάπτυξη και βελτίωση ακινήτων με σκοπό τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας.
 • Χρηματοδότηση
 • Διαχείριση ακίνητης περιουσίας για λογαριασμό του ιδιοκτήτη.
 • Μάρκετινγκ ακίνητης περιουσίας.
 • Η διαχείριση επενδύσεων ακίνητης περιουσίας.
 • Υπηρεσίες μετεγκατάστασης ανθρώπων ή επιχείρησης σε άλλη περιοχή ή άλλη χώρα
 • Κτηματικές συναλλαγές επιχειρήσεων:
  Η διαχείριση ακίνητης περιουσίας που κατέχει μια επιχείρηση με σκοπό την υποστήριξη των κύριων δραστηριοτήτων της σε αντίθεση με την διαχείριση της ακίνητης περιουσίας που κατέχει ένας επενδυτής με σκοπό τη δημιουργία εισοδήματος.

Στοιχεία Αναζήτησης: Πωλησεις Οικοπεδων, Ενοικιασεις Διαμερισματων, Εκτιμηση Κατοικιας, Διαχειριση Ακινητων, Ευρεση Επαγγελματικων Χωρων, Αγορα Μονοκατοικιας, Αντιπαροχες Αντιπαροχης, Πωληση Αγροτεμαχιων, Real Estate, Διαμεσολαβητης, Διαχειριστης Ακινητης Περιουσιας, Βιομηχανικα Ακινητα, Ενοικιαση Καταστηματος, Παραθαλασσιες Βιλες, Παραθαλασσιες Εκτασεις
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards)
 • Master of Business Administration Loyola
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: