Κατηγορίες
Γερανοί, Μετακομίσεις & Μεταφορές
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ , Τηλ: 2102832318  Κιν: 6932483499
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο υπεύθυνος της εταιρείας, με τους συνεργάτες που διαθέτει εκτιμητές, οδηγούς, μεταφορείς, συσκευαστές καθώς και με τον κατάλληλο εξοπλισμό, φορτηγά, κλειστού και ανοικτού τύπου, ανυψωτικά, υλικά συκευασίας κ.λπ. φροντίζει να γίνει η μετακόμισή σας στον συμφωνημένο χρόνο, με τον σωστότερο τρόπο και το χαμηλότερο κόστος.
Με τον κατάλληλο εξοπλισμό ανυψωτικών μηχανημάτων γερανών(παπαγάλων) ανεβάζουμε και κατεβάζουμε αντικείμενα και συσκευές σε ορόφους καθώς έτσι προσφέρετε ευκολότερη και γρηγορότερη πρόσβαση σε οποιοδήποτε χώρο αν χρειαστεί.
Σας δίνουμε τη λύση για τη μετακόμιση του εξοπλισμού σας σε κατοικίες γραφεία, επαγγελματικούς χώρους, από έναν όροφο μέχρι πολλούς ορόφους. Οι δυνατότητες των μηχανημάτων μας φτάνει τα 31 μέτρα ή (δέκατο όροφο) και μεταφέρουν με ασφάλεια από και προς το έδαφος ή κατευθείαν στα φορτηγά μας ακόμη και σε σημεία, με δύσκολη πρόσβαση, οποιοδήποτε από τα αντικείμενά σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Μεταφορές - μετακομίσεις
  • Ανυψωτική μετακόμιση
  • Μεταφορές δεμάτων
  • Μότο μεταφορές
  • Συσκευασίες - αμπαλάζ
  • Δομικά υλικά
  • Μικρομεταφορές

Στόχος μας η ασφαλέστερη μεταφορά των αντικειμένων σας στον νέο σας χώρο, με συνέπεια, ασφάλεια και προστασία της περιουσίας σας. Κατόπιν συνεννοήσεως, αναλαμβάνουμε τη συσκευασία όλης της οικοσκευής ή των αντικειμένων της επιχείρησής σας, την αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση αντικειμένων και επίπλων με κάθε υπευθυνότητα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της μεταφοράς επί σειρά ετών, με αποτέλεσμα να έχουμε πλέον αποδείξει στους πελάτες μας ότι η υπόθεση της μεταφοράς μπορεί να γίνει με ασφάλεια, γρήγορα και σε πολύ προσιτές τιμές! Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη και κοστολόγηση στον χώρο σας!


Στοιχεία Αναζήτησης: Ανυψωσεις Ανυψωση, Μηχανηματων, Γερανοφορα Μινι, Γερανομεταφορες, Παπαγαλοι, Metafores, Mini Γερανοι, Καλαθι Εργασιων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: