Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΛΕΝΗ ΒΑΡΒΑΡΗΓΟΥ , Τηλ: 2106742400 
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Παιδικός σταθμός Μαίρη Πόππινς ιδρύθηκε το 1969 από την Κατερίνα Βαρβαρήγου με σπουδές στο Cambridge της Αγγλίας και λειτουργεί μέχρι σήμερα στη Φιλοθέη. Με ιδιαίτερη υπομονή και πλήρη επίγνωση της υψηλής αποστολής μας και της ευαισθησίας απέναντι στην εύπλαστη παιδική ψυχή, στοχεύουμε στην απαραίτητη ηθική και πνευματική καλλιέργεια των παιδιών.
Ο σταθμός μας βρίσκεται στη Φιλοθέη, σ' ένα καταπράσινο προάστιο, μακριά από το νέφος και τους θορύβους. Μέσα σε μια ατμόσφαιρα καθαρή, χαρούμενη και φιλόξενη, με πνεύμα αλληλοσεβασμού και με πολλή αγάπη, οδηγούμε το παιδί στην αρμονική συμβίωση και προετοιμάζουμε την άνετη προσαρμογή του στο κοινωνικό περιβάλλον. Χρησιμοποιώντας σύγχρονα εκπαιδευτικά συστήματα μαθαίνουμε στα παιδιά να εργάζονται δημιουργικά, υπεύθυνα και αποτελεσματικά μόνα τους ή σε ομάδες με τρόπο χαρούμενο και ευχάριστο για αυτά. Διαμορφώνουν έτσι την προσωπικότητα τους και ανακαλύπτουν δικό τους δρόμο προς την ωφέλιμη γνώση. Αυτά είναι και τα ποιο σημαντικά εφόδια για την μετέπειτα σχολική τους πορεία.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο σχολειό λειτουργούν Αγγλόφωνα και Γαλλόφωνα ολιγομελή τμήματα. Στα δε ελληνόφωνα τμήματα τα παιδιά εξασκούνται καθημερινά σε μια ξένη γλώσσα Αγγλικά ή Γαλλικά. Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του σταθμού μας εφαρμόζεται ένας συνδυασμός παιδαγωγικών μεθόδων. Η μέθοδος Froebel που βασίζεται στην απόκτηση γνώσεων μέσα από το δραματοποιημένο και καθοδηγούμενο παιχνίδι σε συνδυασμό με το σύστημα Montessori που αν και περισσότερο φιλελεύθερο, απαιτεί αυτοπειθαρχία και εθελοντική συμμετοχή του παιδιού στην εκπαίδευση.
Κοντά μας το παιδί αποκτά την πρώτη του επαφή με τα γράμματα και τους αριθμούς. Διδάσκεται προγραφή και βασικές μαθηματικές έννοιες και προετοιμάζεται πλήρως για το Δημοτικό.
Στο σχολειό παρέχεται και η δυνατότητα μεσημεριανού γεύματος.
Παιδίατρος επίσης παρακολουθεί τα παιδιά σε μηναία βάση.
Η μεταφορά των παιδιών γίνεται με ασφάλεια από πουλμανάκια του σχολείου μας.
Παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων κλασσικού μπαλέτου και μουσικοκινητικής αγωγής ORFF καθώς επίσης και η δυνατότητα μαθημάτων κολύμβησης σε συνεργασία με το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Στοιχεία Αναζήτησης: Paidikos Stathmos, Νηπιαγωγειο, Nursery School, Kindergarten, Προσχολικη Αγωγη, Αγγλοφωνο Νηπιαγωγειο, Γαλλοφωνο Νηπιαγωγειο, Nipiagogeio, Θεατρικο Παιχνιδι, Orff, Απογευματινα Τμηματα, English Speaking Group, French Speaking Group, Preschool
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φιλοθέη, Νέο Ψυχικό, Χαλάνδρι, Μαρούσι, Γαλάτσι, Νέα Ιωνία, Νέο Ηράκλειο, Πεύκη, Βριλήσσια, Ψυχικό, Π. Ψυχικό, Αμπελόκηποι, Πολύγωνο, Κολωνάκι, Κυψέλη, Π. Άρεως
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: