Κατηγορίες
Pet Shop, Καλλωπισμός - Περιποίηση Κατοικίδιων Ζώων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΙΔΗΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Σας καλωσορίζουμε στο Groombox έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για την περιποίηση των τετραπόδων φίλων μας χρησιμοποιώντας τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και σε πολύ φιλικές τιμές!
Στο κατάστημά μας μπορείτε να βασίζεστε σε δύο πράγματα: Πρώτον οτι ο τετράποδος φίλος σας θα έχει την καλύτερη περιποίηση όσον αφορά το μπάνιο και το κούρεμά του και δεύτερον θα έχει παράλληλα άνεση και ασφάλεια κατά τη διάρκεια του καλλωπισμού!
Στόχος μας είναι να παρέχουμε στο κατοικίδιό σας την καλύτερη περιποίηση χωρίς πίεση και άγχος, μετατρέποντας τον καλλωπισμό του αγαπημένου τετράποδου φίλου σας σε μια ευχάριστη εμπειρία!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Συγκεκριμένα οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι οι εξής:

  • Μπάνιο σε όλες τις ράτσες σκύλων
  • Κούρεμα σκύλων
  • Κούρεμα μόνο με ψαλίδι
  • Stripping
  • Ξεκόμπιασμα
  • Αφαίρεση νεκρής τρίχας


Δεχόμαστε όλες τις ράτσες, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας χωρίς φυσικά τη χρήση νάρκωσης. Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη τη διαδικασία καλλωπισμού αν το επιθυμείτε.
Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι απόλυτα ασφαλή και υποαλλεργικά εξαιρετικής ποιότητας κατασκευασμένα αποκλειστικά για κατοικίδια.
Γενικά, ο χρόνος καλλωπισμού εξαρτάται από την κατάσταση του τριχώματος του κάθε ζώου και βέβαια σημαντικό ρόλο παίζει πόσο συνεργάσιμο ειναι το ζώο. Συνήθως, ένα απλό κούρεμα και μπάνιο διαρκεί μιάμιση ωρα εκτός εάν ο πελάτης επιθυμεί κάποια άλλη υπηρεσία όπως ξεκόμπιασμα, κούρεμα με ψαλιδι ή stripping όπου ο χρόνος διαφοροποιείται όπως επίσης και η τιμή.
Όλα τα εργαλεία και τα κοπτικά μας αποστειρώνονται σε ειδικό αποστειρωτή (sterilizer tray UV) και τηρούμε αυστηρά όλους τους κανόνες υγιεινής.
Στο κατάστημά μας θα βρείτε επίσης επιλεγμένες τροφές σκύλων ολιστικές και μη καθώς και εξειδικευμένα προϊόντα και αξεσουάρ.


Στοιχεία Αναζήτησης: Κομμωτηριο Σκυλων, Καλλωπισμος Σκυλων, Αξεσουαρ Σκυλων, Κουρεμα Σκυλων, Τροφες Σκυλων, Grooming, Μπανιο Σκυλων, Dog Grooming, Κομμοτιριο Σκιλον, Λουσιμο Σκυλων, Λουσιμο Σκυλου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με χρεωστική
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 21:00
Σάββατο από 09:00 έως 17:00
 
Μοιράσου το: