, 2109838523
Κατηγορίες
Πολιτικοί Μηχανικοί, Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες, Ενεργειακοί Επιθεωρητές, Πραγματογνώμονες, Τοπογράφοι Μηχανικοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ , Τηλ: 2109826804 
Αγρονόμοι
Κατασκευαστικές Εταιρίες
Τακτοποίηση Αυθαιρέτων
Περιγραφή Επιχείρησης
Το γραφείο μας ιδρύθηκε στον Πειραιά το 1986 επί της οδού Πραξιτέλους 161. Στη συνέχεια το 1992 μεταφερθήκαμε στο Π. Φάληρο σε ιδιόκτητο χώρο επί της Λ. Ποσειδώνος 12 όπου στεγαζόμαστε μέχρι σήμερα. Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου τεχνικών υπηρεσιών και συμβουλών, η χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας καθώς επίσης και η τήρηση των κανονισμών που ισχύουν για τον σχεδιασμό δομικών έργων στην Ελλάδα. Σε κάθε έργο, μελετάμε και επιδιώκουμε την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του πελάτη, προωθούμε την εργονομία των χώρων και παράλληλα δίνουμε βάση ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι καλαίσθητο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Τα 33 χρόνια που δουλεύει το γραφείο μας στον κλάδο των κατασκευών έχουμε ασχοληθεί κυρίως με στατικές και αρχιτεκτονικές μελέτες, έκδοση οικοδομικών αδειών, ανέγερση μονοκατοικιών, πολυκατοικιών αλλά και εξοχικών κατοικιών. Επίσης, το γραφείο έχει αναλάβει περιπτώσεις ενίσχυσης κτηρίων τα οποία έχουν υποστεί βλάβες από σεισμό. Ακολουθώντας τις εξελίξεις στον χώρο της οικοδομής τα στελέχη μας έχουν εκπαιδευτεί στον νέο Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτηρίων (ΚΕΝΑΚ) καθώς επίσης ασχολούνται και με την έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης Κτηρίου (ΠΕΑ). Τέλος, αναλαμβάνουμε τακτοποίηση ημιυπαίθριων χώρων (Ν. 3843/28-4-2010) αλλά και νομιμοποίηση αυθαιρέτων.

Στοιχεία Αναζήτησης: Νομιμοποιησεις Αυθαιρετων, Βεβαιωση Νομιμοτητας, Ενεργειακο Πιστοποιητικο, Στατικες Μελετες, Αρχιτεκτονικες Μελετες, Τακτοποιησεις Αυθαιρετων, Ταυτοτητα Κτιριου, Πιστοποιητικα Νομιμοτητας, Συσταση Οριζοντιας Ιδιοκτησιας, Αδειες Λειτουργιας, Εκδοση Οικοδομικων Αδειων, Νομιμοποιηση Αυθαιρετου, Πιστοποιητικο Ενεργειακης Αποδοσης, Μεταβιβαση Ακινητου, Αλλαγη Χρησης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με P.O.S.
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 19:00
 
Μοιράσου το: