Κατηγορίες
Ραπτομηχανές, Ανταλλακτικά Ηλεκτρικών Συσκευών, Καταστήματα Πώλησης Ηλεκτρικών Συσκευών Οικιακής Χρήσης, Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών
Περιγραφή Επιχείρησης
Η μακροχρόνια παρουσία μας στο χώρο των ραπτομηχανών και των ηλεκτρικών συσκευών, η συνεχής εκπαίδευση των τεχνικών μας και το αίσθημα ευθύνης για την κάλυψη των αναγκών του πελάτη προσφέρουν τις βάσεις, στις οποίες στηριζόμαστε για να σας προσφέρουμε ποιοτικές και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες.
Με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη και βασισμένοι στο έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό μας, το Service της Singer σας προσφέρει για πάρα πολλά χρόνια υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και αξιόπιστες λύσεις αποκατάστασης βλαβών με εξάμηνη εγγύηση. Το Service της Singer σάς ενημερώνει πάντοτε για το κόστος της επισκευής ανεξαρτήτως ποσού πριν προχωρήσει στην επισκευή.
Ο εντοπισμός και η αποκατάσταση βλαβών σε ηλεκτρονικές ραπτομηχανές είναι μια διαδικασία η οποία απαιτεί εξειδίκευση και επαγγελματική προσέγγιση προκειμένου να δοθεί τεκμηριωμένη και σωστή λύση εξασφαλίζοντας έτσι τον πελάτη χωρίς να τον εκθέτει σε αρνητικές συνέπειες τόσο σε επίπεδο κόστους όσο και σε επίπεδο χρόνου.
Η εταιρεία Singer Αφοί Βελάνη Α.Ε.Ε έχει στο δίκτυο της 150 καταστήματα SINGER service σε όλη την Ελλάδα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Προϊόντα:
Επαγγελματικά σίδερα
Θέρμανση
Ραπτομηχανές επαγγελματικές
Ραπτομηχανές οικιακές
Χύτρες ταχύτητας Sitram
Πρέσες
Συστήματα Σιδερώματος
Ηλ. Σκούπες
Μικροσυσκευές
Προσωπικής φροντίδας
Συστήματα Νερού
Βιβλία οδηγιών

Ανταλλακτικά:
Ραπτομηχανών
Χιτρών Sitram
Πρεσών ατμού
Συστημάτων σιδερώματος
Ηλ. σκουπών
Μικροσυσκευών
Προσωπικής φροντίδας
Συστημάτων νερού
Αξεσουάρ - ψαλίδια


Στοιχεία Αναζήτησης: Service Επισκευη Ραπτομηχανες Singer Husvarna Phaff Mercery, Εξουσιοδοτημενα Καταστηματα Service Singer Πρεσα, Λαστιχα Ανταλλακτικα Sitram Σκουπα, Αντιπροσωπεια Sitram Χυτρα, Ραπτομηχανες Επαγγελματικες Singer, Πρεσα Σιδερωματος Singer, Χομπυ Κεντημα Ραπτομηχανη, Αξεσουαρ Αναλωσιμα, Καφετιερα Απορροφητηρεσσκουπες Nilfisk, Service Ηλεκτρικης Σκουπας Bosch Ραπτομηχανης, Αναλλακτικα Ραπτομηχανων Singer Juki Brother Yamata Eastman, Βελονες Ψαλιδια Φιλτρα Πανια Singer, Κοπτοραπτης Ραπτομηχανη Singer, Επισκευη Ηλεκτρικων Συσκευων Ραπτομηχανων Braun, Σακοραπτικη Μηχανη Miele Aeg Siemens
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:30 έως 16:30
Σάββατο από 09:00 έως 14:00.
 
Μοιράσου το: