, 2310900290
Κατηγορίες
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές, Ψυχολόγοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΦΗ ΚΟΥΡΑΜΠΑ   Κιν: 6950314022 Email: kourampa@hotmail.com
ΕΟΠΥΥ
ΕΤΑΑ
ΕΤΑΠ - ΜΜΕ
ΕΤΕΑΜ
ΙΚΑ
Κέντρα Δυσλεξίας
Κέντρα Λογοθεραπείας
ΝΑΤ
ΤΑΠΙΤ
ΤΑΥΤΕΚΩ
ΤΕΑΔΥ
ΤΕΑΙΤ
ΤΕΑΠΑΣΑ
ΤΠΔΥ
ΤΥΠΕΤ
ΥΠΕΘΑ
Περιγραφή Επιχείρησης

Το Κέντρο Παιδιού Και Γονέα ιδρύθηκε από την Κουραμπά Έφη, η οποία εργάζεται επί σειρά ετών σε Γαλλία και Ελλάδα, στον τομέα ψυχικής υγείας με επίκεντρο το παιδί. Το Κέντρο στελεχώνεται από έμπειρους επιστήμονες όπως παιδοψυχολόγοι, παιδοψυχιατρο, φυσιοθεραπευτές, ειδικοί παιδαγωγοί, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές και σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού και απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους με στόχο την αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών, τη θεραπευτική παρέμβαση σε προβλήματα λόγου, γραφής, την βελτίωση της συμπεριφοράς στο σπίτι και το σχολείο αλλά και την ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών και της οικογένειας. Οι διαγνώσεις βασίζονται σε διεπιστημονική αξιολόγηση και το κάθε περιστατικό προσεγγίζεται ολιστικά και εξατομικευμένα. Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας καθημερινά λαμβάνουν χώρα εκπαιδευτικές, λόγοθεραπευτικες και εργοθεραπευτικές παρεμβάσεις από τους άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες μας και παντα με τη βοήθεια του κατάλληλου υλικοτεχνικού εξοπλισμού (εκπαιδευτικά παιχνίδια, ηλεκτρονικές εφαρμογές, iPads, διαγνωστικά εργαλεία κ.α.).
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.

Υποκαταστημα: Θ.Βασιλειάδη 26, τηλ.: 2310900290
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική γονέων
Η άρτια εκπαιδευμένη κλινική παιδοψυχολόγος, Κουραμπά Ευφροσύνη, η οποία διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της ψυχικής υγείας, στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, αναλαμβάνει την ψυχοθεραπεία παιδιών και εφήβων καθώς και το κομμάτι της υποστήριξης των γονέων σχετικά με την επιτυχημένη και αποτελεσματική διαχείριση των δυσλειτουργικών σχέσεων με τα παιδιά τους.

Λογοθεραπεία
Το κέντρο μας συνεργάζεται και με εξειδικευμένους λογοθεραπευτές. Στόχος τους είναι η αποκατάσταση των αρθρωτικών και φωνολογικών δυσκολιών, η ενίσχυση της επικοινωνίας και του λόγου και τα προβλήματα σίτισης. Το τμήμα της λογοθεραπείας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα εργαλεία, ειδικά παιχνίδια μάθησης για την ενίσχυση της επικοινωνίας και διαθέτει κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο συμβολικού παιχνιδιού, όπου αναπαριστάται η καθημερινότητα ενός παιδιού.

Ειδικό Παιδαγωγικό
Οι παιδαγωγικές παρεμβάσεις διεκπεραιώνονται από φιλολόγους με μεταπτυχιακά στην ειδική αγωγή καθώς και ποικίλες επιμορφώσεις στον τομέα της εκπαιδευτικής ψυχολογίας. Η προσέγγιση του κάθε μαθητή σχεδιάζεται σύμφωνα με τις αρχές της ενταξιακής εκπαίδευσης, ενώ κατα τη μαθησιακή διαδικασία παρέχονται εσωτερικά και εξωτερικά κίνητρα για την ενίσχυση των γνωστικών δεξιοτήτων, του γραπτού και προφορικού λόγου καθώς και της κατανόησης ενός κειμένου.
Τέλος, αναλαμβάνουμε και την εκπαίδευση δίγλωσσων αλλά και κωφών και βαρήκοων παιδιών με χρήση της ελληνικής νοηματικής γλώσσας.

Εργοθεραπεία
Φυσιοθεραπεία
Αυτορρύθμιση
Αισθητηριακή ολοκλήρωση

Δωρεάν η πρώτη συνάντηση
Δεκτά όλα τα ταμεία


Στοιχεία Αναζήτησης: Ειδικη Διαπαιδαγωγηση, Μαθησιακες Δυσκολιες, Δυσλεξια, Διαταραχη Ελλειμματικης Προσοχης, Υπερκινητικοτητα, Διαταραχες Αρθρωσης, Τραυλισμος, Αυτισμος, Αισθητηριακη Ολοκληρωση, Θεραπευτικες Ομαδες Παιδιων, Αυτορρυθμιση, Ρομποτ Στην Ειδικη Αγωγη, Λογοθεραπεια, Νευρολογικες Διαταραχες, Σχολικος Εκφοβισμος Bullying
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: