Κατηγορίες
Αντιπροσωπείες & Εισαγωγές Αυτοκινήτων, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων, Συνεργεία Αυτοκινήτων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΝΟΠΗ ΜΩΣΑΪΔΟΥ, Εξυπηρέτηση Πελατών , Τηλ: 2310510888 
Περιγραφή Επιχείρησης
MotorStar είναι Επίσημος Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Opel και δραστηριοποιείται τόσο στην εμπορία αυτοκινήτων όσο και στην παροχή υπηρεσιών aftersales (service, γνήσια ανταλλακτικά & αξεσουάρ, φανοβαφεία) στο νομό Θεσσαλονίκης. Με τη σημερινή νομική μορφή λειτουργεί από το 1998.
Στη Θεσσαλονίκη, αρκετά κοντά στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην περιοχή ΦΙΞ, λειτουργεί η καθετή μονάδα σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με συνολική έκταση 4.500 τ.μ.
Αποστολή της MotorStar κάτω από τις παρούσες συνθήκες είναι να προσαρμόζεται στις επισκευές νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και να παρέχει σύγχρονες και διαφοροποιημένες υπηρεσίες σε λογικές τιμές, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των πελατών της και διατηρώντας τους μακροχρόνια κοντά της.
Στόχος μας είναι η διατήρηση του δικτύου παράλληλα με την πλήρη ικανοποίηση των πελατών και συνεργατών μας. Αυτά αποτελούν και τα μέσα για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων της εταιρείας και την ανάπτυξη και επέκταση των δραστηριοτήτων μας μέσα στο σημερινό ασταθές οικονομικά περιβάλλον. Όραμά μας είναι η επιβίωση της MotorStar στο χώρο του αυτοκινήτου, ανταποκρινόμενη στις μεταβολές της αγοράς ανεξάρτητα των συνθηκών που θα επικρατούν.
Στην εταιρεία απασχολούνται σε μόνιμη βάση 25 εργαζόμενοι οι οποίοι στελεχώνουν τα τμήματα συνεργείου-φανοβαφείου, ανταλλακτικών, λογιστηρίου και διοικητική υποστήριξη. Το προσωπικό που συγκροτεί τα τμήματα συνεργείου και φανοβαφείου είναι εξειδικευμένο στο αντικείμενό του με πιστοποιήσεις από την OPEL και χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο πιστότητας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
H Motorstar είναι επίσημος διανομέας και επισκευαστής OPEL. Στην αντιπροσωπεία μας θα βρείτε νέα και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα OPEL αλλά και άλλων εταιρειών.
Το συνεργείο μας σας υποστηρίζει καθημερινά από το πρωί για εργασίες ελέγχου, συντηρήσεις, επισκευές κ.ά.
  • Συνεργείο
  • Φανοποιείο
  • Βαφείο
  • Εκτιμήσεις
  • Ανταλλακτικά
  • Ασφάλειες


Επιπλέον, η MotorStar με την ιδιότητα του διαπιστευμένου ασφαλιστικού συμβούλου έχει συνάψει κεντρικές συνεργασίες με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, έχοντας τη δυνατότητα να διαμεσολαβήσει για την ασφαλιστική κάλυψη και την προώθηση ασφαλιστικών προϊόντων. Συνοψίζοντας τα παραπάνω προκύπτει το συμπέρασμα ότι το δυναμικό της εταιρείας μας μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις προκλήσεις ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις που κατά καιρούς παρουσιάζονται.
Είστε πάντα ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να μας επισκεφτείτε εάν ψάχνετε οποιοδήποτε είδος υπηρεσίας μέσω του λογαριασμού ηλεκτρονικής αλληλογραφίας: info@motorstar-gigilinis.gr ή χρησιμοποιώντας την ειδική φόρμα επικοινωνίας στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα μας http://motorstar.opel-network.gr ή τηλεφωνικά στους αριθμούς 2310510888 & 2310524888.

ΩΡΑΡΙΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ:
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
Δε - Πα 08:00 - 16:30
Σα - Σα 08:00 - 14:00

ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ
Δε - Πα 08:00 - 16:30

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Δε - Πα 08:00 - 16:30
Σα - Σα 08:00 - 14:00

ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Δε - Πα 09:30 - 18:30
Σα - Σα 10:00 - 14:00


Στοιχεία Αναζήτησης: Ανταλλακτικα Αυτοκινητων, Καινουρια Ανταλλακτικα, Μεταχειρισμενα Ανταλλακτικα, Opel Astra, Αξεσουαρ Αυτοκινητων, Συντηρηση Ελεγχος Αυτοκινητου, Ασφαλιση Αυτοκινητου, Καρτα Καυσαεριων, Φανοποιειο Βαφειο, Προγραμματισμος Εγκεφαλων, Γνησια Ανταλλακτικα Opel, Αλλαγη Λαδιων, Σερβις Αυτοκινητων, Εμποριο Αυτοκινητων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 20:00
Σάββατο από 09:30 έως 13:30
Service & Ανταλλακτικά: Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 16:30
Σάββατο από 08:00 έως 14:00
 
Μοιράσου το: