Κατηγορίες
Συνεργεία Αυτοκινήτων, Αντιπροσωπείες & Εισαγωγές Αυτοκινήτων, Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων, Ηλεκτρολογεία Αυτοκινήτων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ , Τηλ: 2104811500 
Συνεργεία Mercedes Benz
Συνεργεία Smart
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Κωνσταντίνος Δαλάκογλου έχοντας 30χρονη πείρα ως Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής της Mercedes Benz, συγκεκριμένα στον Πειραιά και συνολικά άνω των 40 ετών παρουσίας στους κόλπους της (Βιαμάξ κ.τ.λ.) αποφάσισε μαζί με το Δημήτρη Δαλάκογλου να επενδύσουν σε ένα χώρο όπου η πολύχρονη εμπειρία συναντά τις νέες τεχνολογίες, την εξειδίκευση και των υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις, που χτίστηκαν με γνώμονα την άμεση & βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Όραμα και των δύο να κάνουν διαρκώς το αστέρι σας να λάμπει περισσότερο.
Η Δαλάκογλου ΑΕ αντιμετωπίζει κάθε πελάτη ξεχωριστά σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις, ενισχύοντας μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, που στηρίζεται σε τέσσερις πυλώνες: την αξιοπιστία, τη συνέπεια, την εγγύτητα & τη διαθεσιμότητα. Επίσης, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τα μηχανήματα που επιλέχθηκαν βάσει των αυστηρότερων Γερμανικών προδιαγραφών, καθώς και η τεχνογνωσία και το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, προσθέτει αξία στις υπηρεσίες μας και παρέχει ασφάλεια στους πελάτες μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Εξουσιοδοτημένο συνεργείο Mercedes Benz & Smart
  • Ανταλλακτικά και αξεσουάρ
  • Φανοποιείο και Βαφές

Έχοντας καταφέρει να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας τα τελευταία 30 χρόνια, το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών φροντίζει για την αποτελεσματική αντιμετώπιση και επίλυση κάθε πιθανού προβλήματος που ενδέχεται να προκύψει και να είναι διαρκώς κοντά σας με υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

24ωρη γραμμή έκτακτης ανάγκης 6942983053 


Στοιχεία Αναζήτησης: Mercedes Μερσεντες, Service Αυτοκινητων, Εξουσιοδοτημενο Συνεργειο, Εξειδικευμενο Συνεργειο, Επισκευες Αυτοκινητων Αυτοκινητου, Smart Σμαρτ, Βλαβες Αυτοκινητων Mercedes, Διαγνωση Βλαβων, Μεταχειρισμενα Ανταλλακτικα, Καρτα Καυσαεριων, Διαγνωστικος Τεχνικος Ελεγχος, Μηχανικα Μερη, Αξεσουαρ Αυτοκινητου Αξεσουαρ Αυτοκινητων, Ανταλλακτικα Mercedes, Ηλεκτρολογειο Αυτοκινητων Mercedes Μερσεντες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards)
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 16:00 Συνεργείο
Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:30 έως 19:00 Παραλαβές - Παραδόσεις.
 
Μοιράσου το: