Κατηγορίες
Νεφρολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1968 και το 1985 αποφοίτησα από το Λύκειο του Κολλεγίου Αθηνών με τη διάκριση Salutatorian.
Πέρασα το ίδιο έτος με εξετάσεις στο Τμήμα Ιατρικής του Δ.Π.Θ., πήρα μεταγραφή για οικογενειακούς λόγους και το 1992 αποφοίτησα από το Τμήμα Ιατρικής του Α.Π.Θ. με βαθμό "Λίαν Καλώς".
Στη συνέχεια υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία ως οπλίτης ιατρός στην Αλεξανδρούπολη και εκπλήρωσα την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου ως αποσπασμένος βοηθός στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης.
Από τον Ιούλιο του 1995 ασκήθηκα για δύο έτη στην Παθολογία στην Α' Παθολογική Κλινική του Θεαγενείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης (Δ/ντής: Καθ. Λ. Μπούτης) και ολοκλήρωσα την ειδίκευσή μου στη Νεφρολογία στη Νεφρολογική Κλινική του Β' Νοσοκομείου ΙΚΑ Θεσσαλονίκης (Δ/ντής: Γ. Βαγιωνάς).
Τον Απρίλιο του 2002 έλαβα κατόπιν εξετάσεων τον τίτλο του Ειδικού Νεφρολόγου.
Το 2000 ολοκλήρωσα τη Διδακτορική μου Διατριβή στο Τμήμα Ιατρικής του Δ.Π.Θ. (επιβλέπων ο αείμνηστος Καθ. Β. Βαργεμέζης) και έλαβα τον τίτλο του Διδάκτορα με βαθμό "Άριστα". Έλαβα εξάμηνη υποτροφία από την Ελληνική Νεφρολογική Εταιρεία και μετεκπαιδεύτηκα στη Μονάδα Περιτοναϊκής Κάθαρσης του Toronto Western Hospital στο Τορόντο του Καναδά υπό την επίβλεψη του αείμνηστου Καθηγητή Δ. Ωραιόπουλου.
Στη συνέχεια διορίστηκα ως διδάσκων με βάση το ΠΔ 407/80 στην Πανεπιστημιακή Νεφρολογική Κλινική του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, όπου και εργάσθηκα επί ένα εξάμηνο.
Από τον Σεπτέμβριο του 2003 μέχρι το Νοέμβριο του 2009 εργάσθηκα αρχικά ως Λέκτορας και στη συνέχεια ως Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Πανεπιστημιακή Νεφρολογική Κλινική του Π.Γ.Ν. Λάρισας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Οι παρακάτω νεφρολογικές εξετάσεις γίνονται στον χώρο του ιατρείου από τον νεφρολόγο κ. Λιακόπουλο.

  • Υπερηχογραφική μελέτη ουροποιητικού συστήματος
  • Υπερηχογραφική μελέτη αρτηριοφλεβικής αναστόμωσης (Fistula - μόσχευμα)
  • Γενική ούρων με μικροσκόπιο διπλής αντίθεσης (έλεγχος αιματουρίας)

Στοιχεία Αναζήτησης: Οξεια Νεφρικη Ανεπαρκεια, Διαβητικη Νεφροπαθεια, Αιμοκαθαρση, Νεφρολιθιαση, Σπειραματονεφριτιδες, Περιτοναϊκη Καθαρση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: