Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Παιδική μας Συντροφιά ξεκίνησε το 1985 στην Καλλίπολη του Πειραιά.
Με αγάπη, ζεστασιά, ευαισθησία, ασφάλεια και φροντίδα για τα παιδιά περάσαμε 19 όμορφα χρόνια.
Το 2004 μεταφερθήκαμε στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας , οι οποίες πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος για την ανέγερση και λειτουργία των παιδικών σταθμών.
Το νηπιαγωγείο μας λειτουργεί με άδεια του Υπουργείου Παιδείας & θρησκευμάτων (ΥΠΕΠΘ) και διαθέτει για τα παιδιά του νηπιαγωγείου ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Το πρόγραμμα του νηπιαγωγείου στηρίζεται στην αναβάθμιση της προσχολικής εκπαίδευσης και στην ολοκληρωμένη προετοιμασία, (σε όλους τους τομείς ανάπτυξης) των νηπίων για το δημοτικό σχολείο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Ιατρική Παρακολούθηση
Τα παιδιά παρακολουθούνται τακτικά από παιδίατρο, με τον οποίο υπάρχει συνεχής επαφή, οδοντίατρο και ορθοπεδικό. Κάθε μήνα πραγματοποιείται συνάντηση με ειδική ψυχολόγο και τις παιδαγωγούς του σταθμού με απώτερο σκοπό την παροχή συμβουλών και την ψυχολογική υποστήριξη γονέων και παιδιών.
Τα παιδιά κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σταθμό όσο και κατά τη μεταφορά τους από και προς αυτόν είναι ασφαλισμένα για οιοδήποτε ατύχημα στην Εθνική Ασφαλιστική.


Διατροφή

Η διατροφή ορίζεται από τη διεύθυνση του σταθμού με την συνεργασία του παιδιάτρου και του διαιτολόγου και ανανεώνεται ανάλογα με την εποχή. Όλα τα φαγητά που προσφέρονται είναι εκλεκτής ποιότητας τόσο από πλευράς υλικών όσο και παρασκευής. Καταβάλλεται προσπάθεια ώστε τα παιδιά να συνηθίζουν σε ποικιλία εδεσμάτων.

Ο σταθμός λειτουργεί
καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από 7:30 έως 17:00.
Επίσης λειτουργεί απογευματινό τμήμα έως τις 20:00.
Τα παιδιά είναι χωρισμένα σε 4 τμήματα ανάλογα με την ηλικία τους:

  • Βρεφικό - Μεταβρεφικό
  • Μικρό προνήπιο
  • Προνήπιο
  • Νήπιο

Στοιχεία Αναζήτησης: Νηπιο, Ιδιωτικο Νηπιο, Νηπιαγωγειο, Βρεφικος Σταθμος, Βρεφονηπιακος Σταθμος, Παιδικος Σταθμος, Μεταφορα Με Σχολικο
Περιοχές που Εξυπηρετεί