Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΚΑΡΕΑ  
Νηπιαγωγεία
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Παραμυθούπολη είναι ένας παιδικός σταθμός και νηπιαγωγείο το οποίο λειτουργεί από το 2002 στη Μύρωνος 38 στην Ηλιούπολη. Δεχόμαστε παιδιά από 2 ετών έως 6 ετών. Θα θέλαμε πολύ να έρθετε να μας γνωρίσετε και να σας ξεναγήσουμε στον όμορφο και δημιουργικό κόσμο της Παραμυθούπολης.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Δεχόμαστε παιδιά από 2 ετών έως 6 ετών. Καθημερινή ενημέρωση γονέων για το ημερήσιο πρόγραμμα των παιδιών. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες κάθε ηλικίας και στόχο έχει την κοινωνική, συναισθηματική και νοητική ανάπτυξη των παιδιών. Γλώσσα (ανάπτυξη προφορικού και γραπτού λόγου και εξελικτική οικοδόμηση επικοινωνιακών σχέσεων). Μαθηματικά (ανάπτυξη μαθηματικών δεξιοτήτων - μαθηματικές έννοιες, σύγκριση και συσχέτιση αντικειμένων, αντίληψη ιδιοτήτων, σχέσεις και συνδυασμοί, κατανόηση μικρών αριθμών, αναγνώριση σχημάτων). Δημιουργία, Έκφραση (ανάπτυξη αισθητικής αγωγής και κίνησης μέσα από τα Εικαστικά, τη Μουσική, το Θέατρο και τη Φυσική αγωγή - αυτενέργεια, πειραματισμός με υλικά, ανάπτυξη πρωτοβουλίας και φαντασίας, ευαισθητοποίηση, έκφραση συναισθημάτων, ανάληψη ρόλων, ανάγκη για παιχνίδι και εκδήλωση της ενεργητικότητας). Μελέτη περιβάλλοντος (γνώση φυσικού και ανθρώπινου περιβάλλοντος, παρατήρηση, πειραματισμός, εξερεύνηση, ικανότητα συνεργασίας και αλληλεγγύης, μοναδικότητα, ιδιαιτερότητες, κατανόηση παρόντος και παρελθόντος). Πληροφορική - εξοικείωση με τους υπολογιστές και πρώτη επαφή με τα νέα μέσα. Αγγλικά. Εκπαιδευτικές εκδρομές.

Στοιχεία Αναζήτησης: Νηπιαγωγειο, Παιδικοι Σταθμοι, Νηπια, Ιδιωτικα Νηπιαγωγεια, Ιδιωτικο Νηπιαγωγειο, Νηπιακος Σταθμος, Νηπιαγωγεια, Προσχολικη Αγωγη, Εκπαιδευση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Υμηττός, Άγιος Δημήτριος, Άλιμος, Βύρωνας, Άνω Γλυφάδα.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:00 έως 18:00.
 
Μοιράσου το: