Κατηγορίες
Οδική Βοήθεια, Γερανοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ   Κιν: 6979989565
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Εταιρεία ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΟΔΙΚΗ εδρεύει στη Θεσσαλονίκη στο δήμο Παύλου Μελά (πλησίον γέφυρας Σταυρούπολης) και παρέχει υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας. Διαθέτει ιδιόκτητα φορτηγά με ανακλινόμενη καρότσα και ψαλίδι, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να εξυπηρετήσει και 2 οχήματα ταυτοχρόνως.
Το έμπειρο προσωπικό μας θα διασφαλίσει για εσάς την ταχύτερη, ασφαλέστερη και ποιοτική εξυπηρέτησή σας, καθώς και όλων των επιβατών του οχήματος. Είμαστε κοντά σας 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες τη μέρα, χωρίς την καταβολή μηνιαίας συνδρομής, έχοντας τη δυνατότητα εξυπηρέτησης πανελλαδικά.
Σκοπός όλων όσων δουλεύουν για την εταιρεία μας είναι να εγγυώνται την ασφάλεια, την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας σε όλη την Ελλάδα.
Ειδικευόμαστε: στη μεταφορά οχημάτων σε τοπικά συνεργεία, στη μεταφορά δικύκλων, φορτηγών. Μεταφέρουμε γεωργικά μηχανήματα, βάρκες, τροχόσπιτα, σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκονται. Αναλαμβάνουμε ανέλκυση οχημάτων - φορτηγών, Υπάρχει η δυνατότητα ρυμούλκησης από Υπόγειο Γκαράζ και φύλαξης οχημάτων. Μεριμνούμε, επίσης, για επί τόπου εξυπηρέτηση.
Η εταιρεία Αρβανίτης παρέχει υπηρεσίες σε επιχειρηματίες και εταιρείες, όπως Οδική Βοήθεια - Μεταφορά Οχημάτων από και προς τις μάντρες αυτοκινήτων, μεταφορά οχημάτων από και προς τις εκθέσεις.
Η εταιρεία Αρβανίτης είναι πάντα δίπλα σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε τεχνική πληροφορία αφορά το όχημά σας και την οδική σας ασφάλεια.
Η εταιρεία Αρβανίτης συνεργάζεται και με την Interamerican.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Ρυμούλκηση αυτοκινήτων
  • Μεταφορά φορτηγών
  • Μεταφορά και φύλαξη τροχόσπιτων
  • Μεταφορά και φύλαξη σκαφών
  • Μεταφορά γεωργικών μηχανημάτων
  • Ανέλκυση οχημάτων, φορτηγών
  • Δυνατότητα ρυμούλκησης από υπόγειο γκαράζ

Στοιχεία Αναζήτησης: Ρυμουλκηση Αυτοκινητων, Μεταφορα Φορτηγων, Μεταφορα Τροχοσπιτων, Μεταφορα Σκαφων, Ανελκυση Οχηματων, Μεταφορα Γεωργικων Μηχανηματων, Φυλαξη Σκαφων, Φυλαξη Τροχοσπιτων, Ρυμουλκηση Οχηματων Απο Γκαραζ
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Από Θεσσαλονίκη προς όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
24ωρο
 
Μοιράσου το: