Κατηγορίες
Ορθοδοντικοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΟΥΛΑΚΟΣ, Ειδικός Ορθοδοντικός   Κιν: 6946650095
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο ορθοδοντικός Μιχάλης Μαρουλάκος είναι εξειδικευμένος επιστήμονας που έλαβε το πτυχίο της οδοντιατρικής στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και εν συνεχεία ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στην ειδικότητα της ορθοδοντικής . έδωσε εξετάσεις στο υπουργείο Υγείας και έλαβε τον τίτλο της ορθοδοντικής ειδικότητας. Μετεκπαιδεύτηκε στην ορθοδοντική αντιμετώπιση χειρουργικών περιστατικών, κρανιοπροσωπικών ανωμαλιών και ειδικών ασθενών στο Case Western Reserve University στις Η.Π.Α., λαμβάνοντας υποτροφία από το American Dental Society of Europe. Κατά τη διάρκεια της εξειδίκευσής του στις Η.Π.Α. διατέλεσε ως επισκέπτης επίκουρος καθηγητής στο Case Western Reserve University, στο τμήμα της ορθοδοντικής.
Διαθέτει ιατρείο υπό την επωνυμία Natural Smiles® στον Άλιμο Αττικής και ασκεί αποκλειστικά την ειδικότητα της ορθοδοντικής για όλες τις ηλικίες. Έχει συμμετάσχει και έχει διακριθεί σε πλήθος εργασιών και συνεδρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι ενεργό μέλος Ελληνικών, Αμερικανικών και διεθνών επιστημονικών οργανισμών και ορθοδοντικών εταιρειών. Επιπλέον, είναι επιστημονικός συνεργάτης στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Ορθοδοντικής στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το ιατρείο μας είναι ένας σύγχρονος και ευχάριστος χώρος, με άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, που εξασφαλίζει την εργονομία και την υγιεινή με βάση τα διεθνή πρότυπα. Φροντίσαμε να δημιουργήσουμε ένα όμορφο και ποιοτικό ιατρείο, ιδανικό για όλες τις ηλικίες, καθώς πιστεύουμε ότι η αρχιτεκτονική, η εσωτερική διακόσμηση σε συνδυασμό με τα επιμελώς επιλεγμένα ιατρικά και ορθοδοντικά μέσα, εξασφαλίζουν μία μοναδική ορθοδοντική εμπειρία.
Ερχόμενος εδώ, να αναμένεις εξειδικευμένη γνώση και επαγγελματισμό! Αναλαμβάνουμε όλο το φάσμα των οδοντοσκελετικών προβλημάτων σε όλες τις ηλικίες (κατασταλτική ορθοδοντική στην παιδική ηλικία, επανορθωτική ορθοδοντική σε εφήβους και ενήλικες). Πέραν των συμβατικών περιστατικών, αναλαμβάνουμε σύνθετα περιστατικά που χρήζουν ορθοδοντική θεραπεία σε συνεργασία με άλλες ειδικότητες (ορθογναθικά, κρανιοπροσωπικά, περιοπροσθετικά περιστατικά κ.α.). Φροντίδα μας η ορθοδοντική θεραπεία να γίνει μια απολαυστική διαδικασία, στοχεύοντας στο τέλειο θεραπευτικό αποτέλεσμα και τη διατήρησή του, μέσω κλασικών και σύγχρονων μεθόδων με τη χρήση ποιοτικών υλικών αμερικανικής κατασκευής. Σκοπός μας η δημιουργία αρμονικών προσώπων και όμορφων χαμόγελων με αυτοπεποίθηση!!!

Στοιχεία Αναζήτησης: Σιδερακια, Γλωσσικα, Αορατα Σιδερακια, Αισθητικη Ορθοδοντικη, Διαφανοι Ναρθηκες, Orthodontikos, Συγκλειση, Αγκιστρα, Γλωσσικη Ορθοδοντικη, Ορθοδοντικη Θεραπεια, Invisalign, Mini Implants, Κρανιοπροσωπικα Προβληματα, Σχιστιες, Ορθοδοντικη Ενηλικων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: