Κατηγορίες
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές, Παιδοψυχίατροι, Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές, Ψυχολόγοι
ΕΟΠΥΥ
Επίσκεψη Κατ Οίκον
Κέντρα Δυσλεξίας
Κέντρα Λογοθεραπείας
Παιδοψυχολόγοι
Σύμβουλοι Γάμου
Ψυχοθεραπευτές
Περιγραφή Επιχείρησης
Η λογοπεδικός Φωτεινή Παρασκευά παρέχει στο γραφείο της στο Σχηματάρι υπηρεσίες λογοθεραπείας υψηλού επιπέδου σε παιδιά και ενήλικες. Αναλαμβάνει την αντιμετώπιση όλου του φάσματος των διαταραχών λόγου, ομιλίας και φωνής, με τη χρήση σύγχρονων επιστημονικών μεθόδων σε εξατομικευμένη βάση.
Είναι κάτοχος Bachelor in Logopaedics από το Πανεπιστήμιο Queen Margaret του Εδιμβούργου, όπου ειδικεύτηκε σε θέματα παθολογίας λόγου, ομιλίας και φωνής σε άτομα κάθε ηλικίας. Μέσα από την ενδελεχή εξέταση κάθε περιστατικού, η λογοπεδικός αποσκοπεί στην πρόληψη, διάγνωση και αποκατάσταση κάθε διαταραχής, χρησιμοποιώντας την ενδεδειγμένη κάθε φορά προσέγγιση. Απώτερος στόχος είναι η ομαλή ένταξη κάθε ατόμου στο κοινωνικό ή σχολικό, εάν πρόκειται για παιδιά, περιβάλλον.
Μέσα από μεθόδους όπως η λογοθεραπεία, η εργοθεραπεία, το αναπτυξιακό και θεραπευτικό παιχνίδι, το θεατρικό παιχνίδι κ.ά., η λογοπεδικός ανταποκρίνεται στις ανάγκες του εκάστοτε θεραπευόμενου, εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Επικοινωνήστε με το γραφείο της λογοπεδικού Φωτεινής Παρασκευά στο Σχηματάρι και ενημερωθείτε έγκυρα και υπεύθυνα για τις διαταραχές λόγου και την αντιμετώπισή τους.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Στο κέντρο μας χρησιμοποιούμε τις πλέον σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους και εργαλεία για τον εντοπισμό, την αξιολόγηση και την αποκατάσταση όλων των διαταραχών ομιλίας, φωνής και λόγου. Με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε ατόμου, δημιουργεί ένα ειδικό, εξατομικευμένο θεραπευτικό πρόγραμμα, με τη χρήση των ενδεδειγμένων κάθε φορά μέσων. Η πορεία της αποκατάστασης με την εφαρμογή του προγράμματος, παρακολουθείται και αναπροσαρμόζεται στην πορεία, εφόσον κάτι τέτοιο κριθεί αναγκαίο. Με τη χρήση ειδικών εργαλείων όπως το PECS - TEACCH, μεθόδων εργοθεραπείας και αισθητηριακής ολοκλήρωσης και θεατρικού παιχνιδιού, επιδιώκεται η βέλτιστη δυνατή αντιμετώπιση κάθε διαταραχής. Επιπλέον, στο κέντρο της λειτουργούν ομάδες μελέτης για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, πλούσια εμπειρία και κυρίως πολλή αγάπη για το αντικείμενο, η παρέχουμε σύγχρονες & αποτελεσματικές υπηρεσίες λογοθεραπείας για την αποκατάσταση των διαταραχών λόγου σε παιδιά & ενήλικες.
Ειδικότερα, παρέχονται υπηρεσίες σε άτομα με:

  • Αυτισμό
  • Σύνδρομο Asperger
  • Φωνολογικές - Αρθρωτικές Διαταραχές
  • Διάφορα Σύνδρομα
  • Νευρολογικές Παθήσεις
  • Διαταραχές Σίτισης - Κατάποσης
  • ΔΕΠ-Υ
  • Μαθησιακές Δυσκολίες

Στοιχεία Αναζήτησης: Λογοθεραπευτης Λογοθεραπευτες, Εργοθεραπευτης Εργοθεραπευτες, Κεντρο Λογοθεραπειας, Δυσλεξια, Υπερκινητικοτητα, Μαθησιακες Δυσκολιες, Συμβουλευτικη Γονεων, Παιγνιοθεραπεια, Αισθητηριακη Ολοκληρωση, Μουσικοθεραπεια, Λογοθεραπεια Σε Ομαδες, Ομαδες Παιδιων, Παραλληλη Στηριξη, Ψυχοθεραπεια Ψυχοθεραπευτης, Εοπυυ
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 13:00 έως 21:00
Σάββατο από 10:00 έως 15:00
 
Μοιράσου το: