Κατηγορίες
Δικηγόροι & Δικηγορικά Γραφεία
Δικηγόροι Παρ' Αρείω Πάγω
Εργατολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Ασκεί δικηγορία από το Δεκέμβριο 1982 συνεχώς παρέχοντας τις νομικές του υπηρεσίες στους κυριότερους τομείς του δικαίου, τόσο στην υπεράσπιση των εντολέων ενώπιον των δικαστηρίων, όσο και στην παροχή νομικών συμβουλών και σύνταξη συμβάσεων.
Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω από τον 2001 με σημαντικές επιτυχίες στα Ανώτερα και Ανώτατα Δικαστήρια για τις οποίες έχει ασχοληθεί ο τοπικός τύπος. Η εμπειρία του στο δικαστικό και εξωδικαστικό τομέα από το 1982, παρέχει την εγγύηση παροχής των καλύτερων εξειδικευμένων υπηρεσιών.
Είναι νομικός σύμβουλος γνωστών επιχειρηματιών, επαγγελματικών σωματείων, πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων αγροτικών συνεταιρισμών και Δήμων στο νομό Λακωνίας. Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Δικονομολόγων με πολλές συμμετοχές σε συνέδρια της Ένωσης.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Εξειδικεύεται σε θέματα αποζημιώσεων από
τροχαία ατυχήματα και εργατικών διαφορών.
Επίσης εξειδικεύεται σε θέματα Ποινικού και αστικού δικαίου -κληρονομικό -οικογενειακό -εμπράγματο δίκαιο -δίκαιο αποζημιώσεων -μισθώσεων και συμβάσεων.
Διοικητικού και εμπορικού δικαίου -εταιρείες -δίκαιο τραπεζικών επιταγών -συναλλαγματικών -τραπεζικό δίκαιο.
Αναλαμβάνει επίσης περιουσιακής και οικογενειακής φύσεως υποθέσεις Ελλήνων κατοίκων του εξωτερικού (Αμερική, Καναδάς, Αυστραλία, Γερμανία κ.λπ.)

Στοιχεία Αναζήτησης: Οικογενειακο Δικαιο Δικηγορος Δικηγοροι Οικογενιακου Δικαιου, Αστικο Δικαιο Δικηγορος Δικηγοροι Αστικου Δικαιου, Ποινικο Δικαιο Δικηγοροι Δικηγορος Ποινικου Δικαιου, Εργατικα Εργατικο Δικαιο Εργατικες Διαφορες, Υποθεσεις Τροχαιων Ατυχηματων Δικηγορος Υποθεσεων Τροχαιων Ατυχηματων Υποθεση Τροχαιου Ατυχηματος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
 
Μοιράσου το: