Κατηγορίες
Ψυχολόγοι, Επαγγελματικός Προσανατολισμός
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Λίλα Παπαβαρσάμη είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας, με κατεύθυνση Κλινική Ψυχολογία, της Σχολής Ψυχολογικών και Παιδαγωγικών Σπουδών του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Βρυξελλών (Université Libre de Bruxelles, 1995).
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών “DEA en Cliniques Psychothérapeutiques” (Universite Libre de Bruxelles, 1997). Έχει παρακολουθήσει διετή εκπαίδευση στην École Psychanalytique de Bruxelles, και έχει αποφοιτήσει από το Ινστιτούτο Θεραπείας Οικογένειας Αθηνών (τετραετής εκπαίδευση στην Ομαδικοαναλυτική Θεραπεία Οικογένειας) και από το Ινστιτούτο Διαγνωστικής Ψυχολογίας Αθηνών (τετραετής εκπαίδευση στις Ψυχολογικές Αξιολογήσεις). Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, της European Federation of Family Therapy και της Ελληνικής Εταιρείας Θεραπευτών Οικογένειας και Ζεύγους. Από τον Ιούλιο του 2015 είναι διαμεσολαβήτρια πιστοποιημένη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με ενδιαφέρον κυρίως για την εξωδικαστική επίλυση οικογενειακών διαφορών.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Από το 1997 ασχολείται με την ατομική και ομαδική θεραπεία ενηλίκων, παιδιών, εφήβων και ζευγαριών, τη συμβουλευτική γονέων, συμβουλευτική ψυχοθεραπεία, ψυχολογική υποστήριξη, ειδική διαπαιδαγώγηση, συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού και τις ψυχολογικές αξιολογήσεις (προσωπικότητας, μαθησιακών δυσκολιών και επαγγελματικού προσανατολισμού). Στα ενδιαφέροντά της εντάσσονται η λειτουργία ομάδων και οργανισμών και ασχολείται με την αντιμετώπιση συγκρούσεων στο σχολικό και εργασιακό περιβάλλον.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ψυχολογικα Προβληματα, Στρεσς, Αγχος, Συνεδριες, Δυσλεξια, Ψυχοθεραπεια, Παιδοψυχολογος, Μαθησιακες Δυσκολιες, Διαγνωστικη Ψυχολογια, Κλινικη Ψυχολογος Ψυχοθεραπευτρια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νομός Καρδίτσας - Νομός Λαρίσης – Νομός Τρικάλων
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δέχεται Κατόπιν Ραντεβού
 
Μοιράσου το: