Κατηγορίες
Εστιατόρια, Ταβέρνες
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ, Ιδιοκτήτης  
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Εστιατόριο–Πατσατζίδικο ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ πλήρως ανακαινισμένο, με νέες ιδέες, μεράκι και σεβασμό στην Ελληνική Κουζίνα, είναι έτοιμο να προσφέρει στα πιάτα σας, μια πανδαισία γευστικών συνδυασμών. Από τον κλασσικό πατροπαράδοτο πατσά μέχρι τον ξακουστό σε όλους μουσακά. Λειτουργούμε 24 ώρες και εξυπηρετούμε έως τις 1 το βράδυ.
Στο εστιατόριο μας κάνουμε την επιθυμία σας για ζεστό, φρέσκο, σπιτικό φαγητό πραγματικότητα. Μαγειρεύουμε για σας, με πολύ μεράκι και σεβασμό στην παράδοση, υγιεινά, χρησιμοποιώντας φρέσκα λαχανικά, νωπά κρέατα, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και αγνά υλικά, τα οποία συντηρούνται και παρασκευάζονται σε σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. Τρόπος ζωής για τους μερακλήδες, φάρμακο για τους ξενύχτηδες, γευστική πρόκληση για τις γυναίκες, ο πατσάς έχει καθιερωθεί στη γευστική συνείδηση του Έλληνα και εδώ και χρόνια βρίσκεται ανάμεσα στις προτιμήσεις του. Βρισκόμαστε στην Ολύμπου 78, δίπλα στη Ρωμαϊκή Αγορά, στην ίδια γειτονιά από το 1952.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Σημείο αναφοράς στην πόλη της Θεσσαλονίκης, το εστιατόριο “ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ” σας φροντίζει χρόνια τώρα με:

  • Εξαιρετικής ποιότητας πατσά
  • Μαγειρεμένα φαγητά με αγνά υλικά
  • Σούπες σε μεγάλη ποικιλία
  • Γεύσεις από την ελληνική κουζίνα
  • Παραδοσιακές γεύσεις
  • 24ωρη εξυπηρέτηση

Κλειστά από 15 Ιουλίου - 15 Αυγούστου


Στοιχεία Αναζήτησης: Πατσατζιδικο, Μαγειρευτα Φαγητα, Σουπες, Παραδοσιακα Φαγητα, Μαγειριο, 24ωρη Εξυπηρετηση, Ελληνικη Κουζινα, Πατσας, Παραδοσιακη Κουζινα, After
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Όλο το 24ωρο
 
Μοιράσου το: