Κατηγορίες
Ταπετσαρίες Επίπλων, Έπιπλα Γενικά, Μαξιλάρια, Εξοπλισμός Ξενοδοχείων
Περιγραφή Επιχείρησης
Με παράδοση στην κατασκευή επίπλων με ταπετσαρία, η εταιρεία Σβέτσας ξεκίνησε ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση τη δεκαετία του ’70 από τον Αθανάσιο Σβέτσα, δεξιοτέχνη με ιδιαίτερη αγάπη προς το έπιπλο. Η εταιρεία γρήγορα μεγάλωσε κατακτώντας τη θέση της στις κορυφαίες του χώρου, ξεχωρίζοντας για την ποιότητα των υλικών, την αριστοτεχνία στην κατασκευή, την προσωπική προσέγγιση και εξυπηρέτηση. Οι τεχνίτες παραμένουν οι ίδιοι, μεταφέροντας την τεχνογνωσία και τα μυστικά της τέχνης τους στους νέους. Η νέα γενιά, υπό την δημιουργική διεύθυνση του Γιώργου Σβέτσα, έφερε μαζί της πνεύμα ανανέωσης, εμπλουτίζοντας τις συλλογές του οίκου και ανοίγοντας το δρόμο για νέες συνεργασίες και υπηρεσίες, ακολουθώντας πιστά μια value for money φιλοσοφία. Από τις πιο σημαντικές και δημοφιλείς υπηρεσίες της εταιρείας είναι οι μεταποιήσεις των επίπλων με ύφασμα, που με απλές κινήσεις και μέσα από μια πλούσια συλλογή υφασμάτων, αλλάζουν εικόνα και αποκτούν σύγχρονο look.
Τη νέα υπηρεσία custom made επίπλων, στο σχέδιο και το ύφασμα που επιθυμείτε, σχεδίασε η εταιρεία Σβέτσας, φέρνοντας τις υπηρεσίες της σε νέα εποχή.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Αλλαγές Ταπετσαρίας Επίπλων (Μεγάλη ποικιλία Υφασμάτων)
Έπιπλα (Μοντέρνο – Νεοκλασικό – Κλασικό)
Ειδικές Κατασκευές κατόπιν παραγγελίας

  • Σαλόνια
  • Κρεβάτια
  • Πολυθρόνες
  • Μπερζέρες
  • Καρέκλες τραπεζαρίας

Σχέδια & Διαστάσεις δικά σας.
Καλέστε μας για επίσκεψη στο σπίτι σας χωρίς καμία επιβάρυνση.


Στοιχεία Αναζήτησης: Αλλαγη Ταπετσαριας Επιπλων, Ταπετσαρια Επιπλου, Επισκευη Επισκευες Επιπλων, Σαλονι Σαλονιων Σαλονια, Κατασκευη, Μπερζερα, Κρεβατι Κρεβατια, Πολυθρονα Πολυθρονες, Αλλαγη Ταπετσαριας Επιπλων Σε Ξενοδοχεια, Ταπετσαρια Υφασμα Υφασματινη, Αντικατασταση Ταπετσαριας Επιπλων, Ειδικες Κατασκευες, Μοντερνα Επιπλα, Κλασικα Νεοκλασικα Επιπλα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 16:00
Σάββατο από 08:00 έως 14:00
 
Μοιράσου το: