Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΠΡΑΖΗΣ   Κιν: 6948116779
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΠΡΑΖΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΙ σάς ευχαριστεί για την επίσκεψή σας και σας υπόσχεται την καλύτερη δυνατή συνεργασία και εξυπηρέτηση. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2006 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Μετά από ενδεκαετή προσωπική πείρα σε μεγάλες εταιρείες μετακομίσεων ξεκινήσαμε τη δική μας εταιρεία αποκτώντας το πρώτο μας ιδιόκτητο ανυψωτικό μηχάνημα. Ο αμέριστος ζήλος για τη δουλειά μας και ο σεβασμός στο πρόσωπο του πελάτη και την περιουσία του μας μεταμόρφωσαν σε μια εταιρεία μεταφορών ικανή να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη.
Τώρα πλέον υπάρχουν στη διάθεσή σας 3 ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, 1 ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΕΣ και 5 ΦΟΡΤΗΓΑ διαφορετικού τονάζ και χωρητικότητας, όλα ιδιόκτητα ενώ πρόσφατα προστέθηκε και ένα συρόμενο φορτηγό. Έχοντας λοιπόν τον κατάλληλο εξοπλισμό και το έμπειρο και μόνιμο προσωπικό μπορούμε να καλύψουμε την οποιαδήποτε ανάγκη και απαίτησή σας. Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες επαγγελματίες και σε εταιρείες οποιουδήποτε μεγέθους και είδους. Καλέστε μας από όλη την Ελλάδα για οποιοδήποτε εθνικό προορισμό. Είμαστε εδώ να σας εξυπηρετήσουμε από μια απλή μεταφορά - ενοικίαση φορτηγού ή ανυψωτικού έως την πλήρη μετακόμιση (με το κλειδί στο χέρι).
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Υπηρεσίες μετακομίσεων και μεταφορών σε όλη την Ελλάδα και εξωτερικό

  • Μετακομίσεις οικοσκευών
  • Μετακομίσεις εταιρειών
  • Μετακομίσεις δημόσιων υπηρεσιών & οργανισμών
  • Αποσυναρμολόγηση και απανασυναρμολόγηση επίπλων
  • Αποσύνδεση και επανασύνδεση ηλεκτρικών συσκευών και φωτιστικών
  • Πακετάρισμα (αμπαλάζ) & ξεπακετάρισμα ρούχων, υαλικών έργων τέχνης
  • Μεταφορά ογκωδών & βαρέων αντικειμένων με ασφάλεια
  • Μεταφέρουμε: πιάνα, χρηματοκιβώτια, ογκώδεις συσκευές

Με ένα τηλεφώνημα ο εκτιμητής της εταιρείας μας έρχεται στον χώρο σας δωρεάν και με βάση τις ανάγκες της μετακόμισης σάς δίνει την καλύτερη δυνατή προσφορά.
Διαγράψτε απ’ το μυαλό σας τις κουραστικές και επιζήμιες μετακομίσεις.
Αφήστε τα όλα επάνω μας!


Στοιχεία Αναζήτησης: Ασφαλεις Μετακομισεις, Οικοσκευη, Ογκωδη, Συνδεση, Ευκολη Μετακομιση, Φθηνη Μετακομιση, Συσκευασια, Οικονομικες Μετακομισεις, Μετακομισεις Για Στρατιωτικους, Ανυψωτικη Μετακομιση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Όλο το 24ωρο.
 
Μοιράσου το: