Κατηγορίες
Οδοντίατροι
Εμφυτευματολόγοι
Ενδοδοντολόγοι
Λεύκανση δοντιών
Παιδοδοντίατροι
Περιοδοντολόγοι
Προσθετολόγοι
Στοματολόγοι
Χειρουργοί Οδοντίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Το οδοντιατρείο λειτουργεί από το 1975, αρχικά υπό τη διεύθυνση της Σταυρούλας Παπαγεωργίου, χειρουργού οδοντιάτρου και στη συνέχεια, από το 2002 έως σήμερα από την κόρη της Ευρυδίκη Παπαγεωργίου, χειρουργού οδοντιάτρου -εμφυτευματολόγου.
Η Ευρυδίκη Παπαγεωργίου πραγματοποίησε τις σπουδές της στην οδοντιατρική σχολή Αθηνών 1996-2001 οπότε και αποφοίτησε. Στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στην εμφυτευματολογία στόματος σε διετές πρόγραμμα σπουδών της Γερμανικής εταιρείας εμφυτευματολογίας (DGI - Deutsche Gesellschaft fur Implantologie) από το 2004-2006. Πλέον είναι πιστοποιημένο μέλος της DGI.
Το οδοντιατρείο είναι πρόσφατα ανακαινισμένο και διαθέτει σύγχρονο και άρτιο εξοπλισμό. Η οδοντίατρος Ευρυδίκη Παπαγεωργίου είναι προσανατολισμένη στην εξάλειψη του πόνου και στην επίτευξη μιας ευχάριστης οδοντιατρικής εμπειρίας.
Στόχος της είναι η συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων της στοματικής κοιλότητας εντός του ιδίου χώρου και όχι η αποσπασματική παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό, η οδοντίατρος έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και work-shop σε όλους τους τομείς της επιστήμης της. Ενδεικτικά έχει παραστεί σε συνέδρια στοματολογίας, ενδοδοντίας, περιοδοντολογίας και προσθετικής.

Συμβεβλημένο με:
Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) ΕΥΔΑΠ

Γίνονται δεκτές πιστωτικές & χρεωστικές κάρτες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα για έως και 12 άτοκες δόσεις.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Στο οδοντιατρείο αντιμετωπίζονται όλα τα, απαιτητικά και μη, οδοντιατρικά περιστατικά. Ενδεικτικά εκτελούνται θεραπείες:

  • Ενδοδοντίας (απονεύρωσης). Πραγματοποιούνται με περιστρεφόμενα εργαλεία, θερμή γουταπέρκα για ελαχιστοποίηση του πόνου και περιορισμού των πολλών επισκέψεων.
  • Περιοδοντολογίας με laser.
  • Εμφυτευματολογίας. Χρησιμοποιούνται τα επώνυμα και δοκιμασμένα εμφυτεύματα Xive-Dentsply και Seven-MIS.
  • Λεύκανσης με laser.
  • Επανορθωτικής οδοντιατρικής ελάχιστης παρέμβασης και μέγιστου αισθητικού αποτελέσματος.
  • Χειρουργικές εξαγωγές φρονιμιτών.
  • Προσθετικής κ.λπ.

Μερικά από τα μηχανήματα που διαθέτει το ιατρείο είναι: Συσκευές σοδοβολής NSK, laser μαλακών ιστών Sirona, χειρουργικό μοτέρ W&H, μοτέρ ενδοδοντίας, συσκευή θερμής γουταπέρκας, αεροαποτριβή Danville, ενδοστοματική κάμερα Sony, ψηφιακή ακτινογραφία Owandy,συσκευή αυτόματης ανάμιξης αποτυπωτικών 3Μ κ.τ.λ.
Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε για έναν οδοντοστοματικό έλεγχο με την ενδοστοματική μας κάμερα και να σας γνωρίσουμε από κοντά.


Στοιχεία Αναζήτησης: Εμφυτευμα Εμφυτευματα Εμφυτευματολογος Εμφυτευματολογοι, Αισθητικη Οδοντιατρικη, Απονευρωση Απονευρωσεις, Γεφυρα Δοντιων Γεφυρες, Εξαγωγη Δοντιου Εξαγωγες Δοντιων, Ενδοδοντια Ενδοδοντολογος Ενδοδοντολογοι, Παιδοδοντια Παιδοδοντολογος Παιδοδοντολογοι, Περιοδοντολογια Περιοδοντολογος Περιοδοντολογοι, Προσθετολογος Προσθετολογοι Προσθετικη, Στοματολογος Στοματολογοι, Χειρουργος Οδοντιατρος Χειρουργοι Οδοντιατροι, Λευκανση Δοντιων, Λειζερ Laser, Επανορθωτικη Οδοντιατρικη, Χειρουργικη Εξαγωγη Φρονιμιτη Χειρουργικες Εξαγωγες Φρονιμιτων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με χρεωστική
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: