Κατηγορίες
Καθαρισμός Χαλιών & Φύλαξη, Καθαρισμός Στρωμάτων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΛΤΕΖΟΣ, Υπεύθυνος , Τηλ: 2168003025 
Περιγραφή Επιχείρησης
Το ταπητοκαθαριστήριο Wave Clean, στον Κορυδαλλό Αττικής, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία και το μεράκι των ιδρυτών Αφών Μαλτέζου στο χώρο του καθαρισμού ταπήτων μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας. Συνδυάζοντας τη σύγχρονη φροντίδα των χαλιών σας με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, βρισκόμαστε εδώ και μισό αιώνα στην κορυφή των προτιμήσεων πολλών νοικοκυριών. Στόχος μας είναι η φροντίδα και η φύλαξη των χαλιών σας με τον ίδιο επαγγελματισμό, είτε πρόκειται για χαλί μηχανής, είτε για κάποιο χειροποίητο χαλί. Τα υλικά καθαρισμού και ο τεχνολογικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό των χαλιών σας ακολουθούν πάντα τις προδιαγραφές της woolsafe για την ασφάλεια του μαλλιού, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και το χρήστη και εγγυώνται τη διατήρηση των χρωμάτων και της υφής των ινών.
Η φύλαξη και η αποθήκευση των ταπήτων γίνεται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας σε χώρους απόλυτης ασφάλειας και ιδανικών συνθηκών με σταθερή θερμοκρασία, μακριά από την ηλιακή ακτινοβολία. Αποστολή μας είναι η προσφορά των υπηρεσιών μας με συνέπεια, ποιότητα και χαμηλές τιμές αναλογιζόμενοι πάντα το πνεύμα της εποχής.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η συνεχής κατάρτιση των τεχνικών μας από τους διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης εξασφαλίζουν στα χαλιά σας την ιδανική φροντίδα. Έτσι, διασφαλίζουμε ότι κάθε χαλί θα έχει τη δέουσα μεταχείριση, ανάλογα με την κατασκευή του. Η μακρόχρονη παρουσία στο χώρο μάς έχει καταστήσει ειδήμονες στη φύλαξη, τον καθαρισμό και την επισκευή ταπήτων ώστε να διατηρούνται τα χαλιά σας όμορφα και αναλλοίωτα στο χρόνο.

Υπηρεσίες:

  • Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών και ταπήτων
  • Επισκευή χειροποίητων-μηχανοποίητων χαλιών και μοκετών
  • Επιτόπου καθαρισμός σαλονιών - μοκετών
  • Εφαρμογή υλικών προστασίας (αδιαβροχοποίηση) σε σαλόνια και τάπητες
  • Βιοκαθαρισμός στρωμάτων
  • Καθαρισμοί σκαφών 

Στοιχεία Αναζήτησης: Αδιαβροχοποιηση, Βιοκαθαρισμος Χαλιων, Αντιαλλεργικη Προστασια, Επισκευες Μοκετων, Πλυσιμο Χαλιων, Καθαρισμος Χειροποιητων Χαλιων, Επαναφορα Χρωματων, Επισκευες Χαλιων, Αλλαγη Κροσσι, Επιτοπιοι Καθαρισμοι, Καθαρισμος Σκαφων, Αλλαγη Ρελι, Βιοκαθαρισμος Μοκετων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Σάββατο από 09:00 έως 15:00.
 
Μοιράσου το: