Κατηγορίες
Κατασκευή & Διαμόρφωση Κήπου, Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΗΛΙΑΣ ΜΠΕΤΣΙΚΟΣ, Τεχνολόγος Γεωπονίας  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Εταιρεία HM GARDEN δραστηριοποιείται συστηματικά στην κατασκευή και συντήρηση έργων πρασίνου τα τελευταία 15 χρόνια. Υπεύθυνος της εταιρείας είναι ο Μπέτσικος Ηλίας, Τεχνολόγος Γεωπονίας, απόφοιτος του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Η υπευθυνότητα σε συνάρτηση με την εμπειρία και την αγάπη για τη δουλειά, μας δίνουν τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις σε ό,τι αφορά τη μελέτη, σχεδίαση, κατασκευή και συντήρηση των δικών σας εσωτερικών και εξωτερικών χώρων πρασίνου.
Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και τον κατάλληλο μηχανικό εξοπλισμό σε συνδυασμό με τους καλύτερους προμηθευτές, έτσι ώστε να σας παρέχουμε πάντα υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας για τον χώρο σας.
Μία ακόμη δραστηριότητα της εταιρείας είναι και οι απεντομώσεις. Σήμερα όλοι θέλουμε να ζούμε και να εργαζόμαστε σε ένα καθαρό περιβάλλον απαλλαγμένο από τρωκτικά, έντομα, ερπετά και μικροοργανισμούς. Οποιοσδήποτε χώρος όσο καθαρός και αν είναι μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσβληθεί με κάποια από τα παραπάνω και να μεταφέρει ένα πλήθος παθογόνων μικροοργανισμών (ιούς, μύκητες, παράσιτα κ.α.).
Η ΗΜ PestControl δρα στοχευμένα για να επιτύχει την αποτελεσματική καταπολέμηση παρασίτων και να εξασφαλίσει τη βελτίωση των συνθηκών της διαβίωσής σας. Παρέχει υπηρεσίες απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης, με αποτελεσματικότητα στις εφαρμογές και φιλικότητα στο περιβάλλον και την υγεία σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Οι υπηρεσίες και οι δραστηριότητες που παρέχουμε αφορούν:

 • Μελέτη και Σχεδίαση Κήπου
  Η μελέτη περιλαμβάνει:
  Αρχιτεκτονική μελέτη
  Αρδευτική μελέτη
  Μελέτη φωτισμού
  Οικονομοτεχνική μελέτη και προσφορά
 • Κατασκευή Κήπου
  Η ΗΜ Garden εγκαθιστά πάντοτε υψηλής ποιότητας φυτά αλλά και οτιδήποτε άλλο περιλαμβάνει η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου ενός κήπου, προσαρμοσμένα για κάθε χώρο.
 • Αυτόματο Πότισμα 
  Η μελέτη και ο σχεδιασμός του αυτόματου δικτύου άρδευσης πρέπει να λαμβάνει υπ’όψιν τους παρακάτω παράγοντες:
  τις εκάστοτε ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες
  τη σύσταση του εδάφους
  τις ανάγκες των φυτών.
  Η ΗΜ Garden σχεδιάζει προηγμένα συστήματα άρδευσης τα οποία είναι μελετημένα ώστε να εξασφαλίζουν στον κήπο σας ομοιόμορφη κατανομή του νερού για τη σωστή ανάπτυξη και διατήρηση των φυτών, παράλληλα με τη σωστή διαχείριση (εξοικονόμηση νερού).
 • Ειδικές Κατασκευές
  Η ΗΜ Garden προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για τη διαμόρφωση του εξωτερικού σας χώρου. Έτσι, εκτός από τη χρήση φυτικού υλικού προτείνονται διαφόρες κατασκευές για την αισθητική του αναβάθμιση όπως:
  Υδάτινες κατασκευές (Λίμνες, ρυάκια)
  Εφαρμογές ξύλου (πέργκολες, καφασωτά κ.ά.)
  Εφαρμογές πέτρας (Βραχόκηπους, συνθέσεις)
  Συνθετικός χλοοτάπητας
  Συντριβάνια
  Φυτεύσεις σε γλάστρες, ζαρντινιέρες και πιθάρια
 • Συντήρηση Κήπου
  Η ΗΜ Garden παρέχει υπηρεσίες συντήρησης κήπου σε διαμορφωμένους χώρους πρασίνου όπως πάρκα, ιδιωτικοί κήποι, βεράντες καθώς και σε επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους.

Στοιχεία Αναζήτησης: Αυτοματο Ποτισμα, Κλαδεμα, Καθαρισμος Κηπων, Γκαζον, Συντηρησεις Κηπων, Αρχιτεκτονικη Τοπιου, Κηπουρος, Φυτοπροστασια, Κατασκευες Κηπων, Σχεδιασμος Κηπων, Αρδρευτικη Μελετη, Εργασιες Κηπου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: