Κατηγορίες
Ουρολόγοι
Ανδρολόγοι
ΕΟΠΥΥ
Χειρουργοί Ουρολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο ιατρός ασκεί την ειδικότητά του από το 2002. Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας απαραίτητα για τη διάγνωση της Υπερπλασίας του Προστάτη: Κυστεοσκόπηση με κάμερα, Πλήρης ουροδυναμικός έλεγχος, Ουροροομετρία, Υπερήχους του Ουροποιητικού συστήματος αλλά και με το νέο σύστημα τρισδιάστατης Υπερηχογραφίας κατάλληλη για διορθική χαρτογράφηση του προστάτη αδένα αλλά και στοχευμένη Βιοψία ανώδυνα και μη αιμορραγικά.
Ανώδυνο, αναίμακτο χειρουργείο προστάτη με τη μέθοδο TURIS 2.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Δραστηριοποιείται στον κλάδο την Ανδρολογίας όσον αφορά την υπογονιμότητα, στειρότητα, στυτική δυσλειτουργία, τα αφροδίσια νοσήματα, ειδικότερα για τα κονδυλώματα πέους, διαθέτοντας Laser Διοξειδίου για την ανώδυνη και άμεση θεραπεία αυτών. Ανώδυνη Λιθοτριψία με Laser για τους λίθους του ουρητήρα και την επαναστατική αφαίρεση κοραλλιοειδών λίθων νεφρού χωρίς επέμβαση. Χειρουργεί στη Γενική κλινική Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται καθημερινά μέχρι τη 13:00μ.μ.
O γιατρός μπορεί να δεχτεί τους ασθενείς του εκτός από το ιατρείο του και στο γραφείο του στη Γενική κλινική, τα πρωινά εκτός Παρασκευής και ώρες από 8.30 έως 12.30 κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού. Η Γενική Κλινική βρίσκεται Γραβιάς 2 - Μαρία Κάλλας, Τηλ.: 2310895100, Εσωτερικό 2087.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ανδρολογος, Ανδρικη Υπογονιμοτητα, Σεξουαλικες Δυσλειτουργιες, Στυτικη Δυσλειτουργια, Θεραπεια Προστατη, Λιθιαση, Αιματουρια, Φιμωση, Βαλανοποσθιτιδα, Παιδοουρολογος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: