Κατηγορίες
Νευρολόγοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΤΣΟΥΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Νευρολόγος ΤΣΟΥΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Dr, MD με μετεκπαίδευση στο πανεπιστήμιο του Harvard στη Βοστώνη των Η.Π.Α., διατηρεί ένα πολυδύναμο ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της πόλης, όπου εξετάζονται όλες οι νευρολογικές παθήσεις και όλο το φάσμα της επιληψίας, έπειτα από τη θητεία του στη θέση του Διευθυντή Νευρολογίας στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Το ιατρείο υποστηρίζεται από τη λειτουργία εργαστηρίου ψηφιακής ηλεκτροεγκεφαλογραφίας και τμήματος εγχύσεων αλλαντικής τοξίνης με καθοδήγηση ηλεκτρομυογράφου.
Στο ιατρείο σήμερα εξετάζονται όλα τα νευρολογικά νοσήματα και παθήσεις, ενώ διατηρεί συνεχή συνεργασία με ψυχίατρο και νευροχειρουργό, για συμβουλές και εκτιμήσεις στα νευρολογικά νοσήματα και στην επιληψία.
Ο γιατρός έχει εμπειρία 20 και πλέον ετών θητείας στο ΑΧΕΠΑ, όπου εργάσθηκε στη νευρολογική κλινική ως επικεφαλής του τμήματος επιληψίας-επιληπτικών κρίσεων, του Video-Ηλεκτροεγκεφαλογράφου, του εργαστηρίου Ηλεκτροεγκεφαλογραφίας και Προκλητών Δυναμικών και του τμήματος δυστονίας για την αντιμετώπιση ασθενειών με εγχύσεις Botox-Dysport.
Μετεκπαιδεύθηκε πρώτα στο πανεπιστημιακό Ινστιτούτο της Νευρολογίας στο Λονδίνο και ύστερα στη Βοστώνη, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Harvard (M.G.H.) στη νευρολογία, επιληψία και κλινική νευροφυσιολογία.
Η εμπειρία και μετεκπαίδευσή του είναι ασφαλείς προϋποθέσεις για τη σωστή αντιμετώπιση και θεραπεία των νευρολογικών παθήσεων που σας απασχολούν.
Τα ραντεβού κλείνονται στη γραμματεία του ιατρείου.
Δωρεάν στάθμευση στο Central Parking ΧΑΝΘ, δίπλα στο ιατρείο
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Εξετάζονται λεπτομερώς και σε βάθος:
Στο ιατρείο εξετάζονται λεπτομερώς και σε βάθος περιστατικά όπως: απώλεια συνειδήσεως, λιποθυμίες, άγχος, ζάλη, όλες οι επιληψίες, επιληπτικές κρίσεις, απώλεια μνήμης, άνοια, Alzheimer, (Αλτσχάιμερ), αϋπνίες,διαταραχές όρασης, ημικρανίες, πονοκέφαλοι, νευραλγία τριδύμου, νευραλγίες, νευροπαθητικός πόνος, δυστονίες, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνος και αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια.

Ο ιατρός επίσης εξειδικεύεται σε περιστατικά
σπαστικότητας, αδυναμίας, μυασθένειας, μυοπαθειών, νευροπαθειών, πολυνευροπαθειών, μουδιασμάτων, νόσου Πάρκινσον, (Parkinson), τρόμου, τικς, ανήσυχων άκρων, διαταραχών στη βάδιση και στην ισορροπία, αταξίας, αστάθειας, ιλίγγου, οργανικού γεροντικού ψυχοσυνδρόμου, κατάθλιψης, προβλημάτων στην σπονδυλική στήλη, δισκοπαθειών, αυχεναλγιών και ισχιαλγιών.

Στα εργαστήρια
διενεργείται ψηφιακό ηλεκτροεγκεφαλογράφημα και

Θεραπεύονται με εγχύσεις αλλαντικής τοξίνης (Botox-Dysport):
ο βλεφαρόσπασμος, ο ημίσπασμος του προσώπου, η αυχενική δυστονία, η στοματογναθική δυστονία,η ημικρανία, η σπαστικότητα, ο τριγμός οδόντων και η υπεριδρωσία μασχαλών.

Στοιχεία Αναζήτησης: Επιληψια, Αλτσχαϊμερ, Ανοια, Παρκινσον, Μυασθενεια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Δυνατότητα κατ' οίκον επισκέψεως.
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Πεμπτη από 12:00 έως 18:30
Παρασκευή από 12:00 έως 14:00
 
Μοιράσου το: