, 2112150116, 2155057619
Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
1ο γραφείο: Δημ. Τρύπια 11, Κ. Πεύκη
2ο γραφείο: Δημοκρατίας 49, Ά. Πεύκη

Η Διδάκτωρ Ψυχοεκπαίδευσης Παν. Αθηνών, οικογενειακή Σύμβουλος / ψυχοθεραπεύτρια ενηλίκων, παιδιών, εφήβων, ζευγαριών, είναι πτυχιούχος με άριστα και υπότροφος ΙΚΥ, απο τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, με ειδικευση στην Ψυχολογία. Εκτός από το Διδακτορικό της Τίτλο, κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών (με άριστα) από τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών στη συστηματική φιλοσοφία και παιδαγωγική φιλοσοφία και είναι πιστοποιημένη από τον ΕΟΠΠΕΠ, εκπαιδευτρια και σύμβουλος Ενηλίκων. Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και γερμανικά και έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια ως συντονίστρια Σχολών Γονέων σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας ως Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων σε Σχολεία 2ης Ευκαιρίας και ως Εκπαιδευτικός σε όλες τις δομές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αποκτώντας 15ετή πείρα στην αγωγή και εκπαίδευση παιδιών και σπουδαστών. (Γενική Εκπαίδευση, ιδιωτική, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, ΙΕΚ – διδασκαλία Εξελικτικής Ψυχολογίας και Παιδαγωγικών). Συνεργαζεται και με πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Συμμετέχει ως ομιλίτρια σε συνέδρια και δημοσιεύει άρθρα. Σκοπός των υπηρεσιών της είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να ακούν τις ανάγκες τους και να ζουν αρμονικά με το εγώ και τους άλλους.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η συμβουλευτική ομάδα Γονέων και Ενηλίκων έχει σκοπό τη διαχείριση των οικογενειακών προβλημάτων και την προώθηση των διαπροσωπικών σχέσεων μέσω της επαφής με το ρόλο μας ως Γονέα - Ενήλικα. Η Σχολή Γονέων είναι ένας χώρος ψυχοεκπαίδευσης και βοήθειας γονέων σε θέματα που αφορούν στην υγιή ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών τους, αλλά και των ιδίων. Σε μία ατμόσφαιρα φιλική σιγά σιγά γίνεται κοινή παραδοχή το γεγονός πως οι ευτυχισμένοι και ψυχοσυναισθηματικά υγιείς γονείς κάνουν ευτυχισμένα παιδιά. Ο κάθε γονέας μπορεί να παρουσιάσει τις απόψεις του και σύμφωνα με τις αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων (θεωρία, συζήτηση, βιωματική άσκηση), να ανταλλάξει θέσεις με άλλους γονείς να εκθέσει τις βιωματικές εμπειρίες του και να ακούσει τις απόψεις της Συμβούλου – συντονιστή της ομάδας. Οι θεματικές διαφοροποιούνται ανάλογα, ενδεικτικές είναι: Σχέση με τον εαυτό μου - Σχέσεις με το παιδί μου, Διαπροσωπικές σχέσεις των παιδιών στο σχολείο, Συνεργασία οικογένειας – σχολείου, Προβλήματα εφηβείας - χαμηλή αυτοεκτίμηση, Διαχείριση οικογενειακών συγκρούσεων, Όρια στην οικογένεια και στο σχολείο. Οι συναντήσεις γίνονται 2 φορές το μήνα για ένα δίωρο. Παρέχονται ατομικές συνεδρίες και συνεδρίες ζεύγους & οικογένειας. Δωρεάν βιωματικές ασκήσεις.

Στοιχεία Αναζήτησης: Συμβουλευτικη Γονεων, Οικογενειακη Συμβουλος, Συμβουλος Εκπαιδευσης, Συμβουλος Ζευγους, Συμβουλος Οικογενειας, Διαχειριση Αγχους, Χαμηλη Αυτοεκτιμηση Γονεων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: