,
Κατηγορίες
Διαχείριση Κτιρίων, Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις, Αποφράξεις Αποχετεύσεων, Συνεργεία Καθαρισμού
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ΘΡΙΑΣΙΟ SERVICES στην Ελευσίνα εμπορεύεται - διανέμει πετρέλαιο θέρμανσης σε προσιτή τιμή και παρέχει υπηρεσίες εξυπηρέτησης κτηρίων - πολυκατοικιών, όπως μηχανογραφημένα κοινόχρηστα, καθαρισμό καυστήρων και δεξαμενών πετρελαίου, καθαρισμό κτηρίων, απολυμάνσεις - απεντομώσεις - μυοκτονίες, προμήθεια και συντήρηση πυροσβεστήρων, αποφράξεις, εκκενώσεις βόθρων, κατασκευή και συντήρηση κήπων κ.ά.
Με απόλυτη συνέπεια, αποτελεσματικότητα και σεβασμό προς τον πελάτη, η εταιρεία εμπορίας και διανομής πετρελαίου θέρμανσης ΘΡΙΑΣΙΟ SERVICES προσφέρει υπηρεσίες που ικανοποιούν απόλυτα και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή, στην Ελευσίνα, Μάνδρα, Μαγούλα, Ασπρόπυργο και σε όλη την Αττική. Κάνει πράξη όλες τις δεσμεύσεις της κι αυτό το αποδεικνύει το ευρύ και σταθερά αναπτυσσόμενο πελατολόγιό της.
Ανταγωνιστικό πλεονέκτημά μας είναι ο συνδυασμός ποιοτικών κι αποτελεσματικών υπηρεσιών, με τις ασυναγώνιστες τιμές και τα πακέτα προσφορών που προσφέρει η εταιρεία, σεβόμενη την οικονομική δυσπραγία των καιρών.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Από το 2006 έως και σήμερα, με βασικό στόχο πάντα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, παρέχουμε ολοκληρωμένες & οικονομικές λύσεις στην εξυπηρέτηση πολυκατοικιών και κτηρίων:

 • Μηχανογραφημένη Έκδοση Κοινόχρηστων Δαπανών - Διαχείριση Πολυκατοικιών
 • Ασφάλιση Κοινόχρηστων Χώρων
 • Εμπορία - Διανομή Πετρελαίου Θέρμανσης
 • Καθαρισμοί Δεξαμενών Πετρελαίου
 • Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες
 • Προμήθεια & Ετήσια Συντήρηση Πυροσβεστήρων
 • Συντήρηση Καυστήρων
 • Καθαρισμοί Κτηρίων
 • Αποφράξεις - Εκκενώσεις Βόθρων
 • Μελέτη, Κατασκευή & Συντήρηση κήπων
 • Κάλυψη από εξειδικευμένους συνεργάτες μας σε πάσης φύσεως τεχνικό θέμα που αφορά τις πολυκατοικίες/κτήρια

Το πελατολόγιο της ΘΡΙΑΣΙΟ SERVICES απαρτίζει πλήθος από πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, εμπορικά καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους, δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες, τράπεζες, σχολεία, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, πλοία, κα.
Η ΘΡΙΑΣΙΟ SERVICES στηριζόμενη αποκλειστικά στην άριστη εξυπηρέτηση και υποστήριξη, έχει δημιουργήσει όλο αυτό το διάστημα μακροχρόνιες και «ζεστές» συνεργασίες με τους πελάτες της. Η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών δεν αποτελεί μόνο στόχο αλλά και δέσμευσή μας.


Στοιχεία Αναζήτησης: Εκδοση Κοινοχρηστων Κοινοχρηστα, Καθαρισμος Καθαρισμοι Κτηριων Χωρων, Απολυμανσεις Απολυμανση Χωρων Κτηριων, Απεντομωση Απεντομωσεις, Διαχειριση Πολυκατοικιας, Ασφαλιση Κοινοχρηστων Χωρων, Thriasion Oil, Συντηρηση Καυστηρων, Διανομη Πετρελαιου Θερμανσης, Πετρελαιο Θερμανσης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ελευσίνα, Χαϊδάρι, Ασπρόπυργος, Μαγούλα, Μέγαρα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: