Κατηγορίες
Ωτορινολαρυγγολόγοι, Ιδιωτικές Κλινικές
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ , Τηλ: 2167001939  Κιν: 6945312234 Email: elmargaritis@yahoo.gr
Περιγραφή Επιχείρησης

Ο Ελευθέριος Μαργαρίτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι. Εισήχθη στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1997 από όπου και αποφοίτησε το 2003. Ολοκλήρωσε την μεταπτυχιακή του εκπαίδευση το 2008 και τη διδακτορική του διατριβή το 2010 στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε στην Ωτορινολαρυγγολογία στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και στην Α ΩΡΛ κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Έχει δημοσιεύσεις σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά καθώς και πλήθος ανακοινώσεων σε συνέδρια.
Στο ωτορινολαρυγγολικό ιατρείο του Ελευθερίου Μαργαρίτη χρησιμοποιούνται σύγχρονες μεθόδους ενδοσκόπησης ρινός, λάρυγγα και ωτομικροσκόπησης. Επίσης διενεργείται τονικό και ομιλητικό ακοόγραμμα καθώς και πλήρης νευρωτολογικός έλεγχος για διαταραχές ακοής, ζάλης και αστάθειας. Η εκπαίδευση σε παιδιατρικό νοσοκομείο δίνει τη δυνατότητα αντιμετώπισης και παιδοΩΡΛ παθήσεων.
Εφαρμόζονται σύγχρονα θεραπευτικά πρωτόκολλα βασισμένα σε έγκυρες μελέτες που προσαρμόζονται στις ιδιαιτερότητες και στις ανάγκες του κάθε ασθενούς. Το ιατρείο βρίσκεται σε κεντρική οδό του Χαϊδαρίου, με άμεση πρόσβαση από λεωφόρο Αθηνών αλλά και από Ιερά οδό.
Πιστοποιημένος ΕΟΠΥΥ.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ενδοσκόπηση ρινός για διάγνωση αλλεργικής ρινίτιδας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, άπνοιας, πολυπόδων ρινός. Φαρμακευτική ή/και ενδοσκοπική χειρουργική αντιμετώπιση. Σύγχρονες μεθόδους αποκατάστασης σκολίωσης ρινικού διαφράγματος και υπερτροφίας ρινικών κογχών. Εξειδίκευση στην αντιμετώπιση ΩΡΛ παθήσεων που εκτός από ενηλίκους απασχολούν και παιδιά (υπερτροφία αδενοειδών-«κρεατάκια» και αμυγδαλών, εκκριτική ωτίτιδα-«υγρό στο αυτί», υποτροπιάζουσες ωτίτιδες-αμυγδαλίτιδες). Πλήρης ακοολογικός έλεγχος (τονική-ομιλητική ακοομετρία, τυμπανομετρία) και ωτομικροσκόπηση για ακριβή διάγνωση και επιτυχής αποκατάσταση βαρηκοΐας, εμβοών (βουητού), χρόνιων ωτίτιδων. Στοχευμένη κλινική προσέγγιση ασθενών με ζάλη, ίλιγγο, αστάθεια και σύγχρονα θεραπευτικά πρωτόκολλα. Ενδοσκόπηση λάρυγγος (λαρυγγοκόπηση) για εντοπισμό αιτίας βράγχους φωνής, δυσφωνίας (πολύποδες, όζοι (κάλοι) φωνητικών χορδών, λαρυγγίτιδες) και προβλημάτων κατάποσης. Φωνομικροχειρουργική αντιμετώπιση παθολογίας λάρυγγος. Προσέγγιση και χειρουργική αντιμετώπιση τραχηλικών διογκώσεων, παθήσεων θυρεοειδούς, παρωτίδας, υπογναθίου σιελογόνου. Δυνατότητα κατ' οίκον διενέργειας μεγάλου μέρους από τις προαναφερθείσες διαγνωστικές εξετάσεις.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ζαλη, Αμυγδαλες, Βαρηκοϊα, Ροχαλητο, Κρεατακια, Αλλεργικη Ρινιτιδα, Βραγχος Φωνης, Διαφραγμα Μυτης, Βουητο, Ιγμοριτιδα, Πολυποδες, Ρινικες Κογχες, Ωτιτιδα, Κεφαλαλγια, Κατ' Οικον Επισκεψεις
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Καθημερινά από 17:00 έως 22:00
Για έκτακτα περιστατικά κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: