Κατηγορίες
Κλειδιά & Κλειδαριές, Χρηματοκιβώτια
e-shop
Περιγραφή Επιχείρησης
Πάνω από μισός αιώνας έχει περάσει από την ημέρα που ο Γεώργιος Κουρκούτης άρχισε να ασχολείται με την τέχνη του κλειδαρά. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει, εκείνο όμως που παραμένει το ίδιο δυνατό είναι το πάθος για εξέλιξη που με συνδυασμό με τη μεγάλη εμπειρία και τη σε βάθος γνώση του αντικειμένου.
Όλα αυτά κάνουν το καλύτερο και το πιο ενημερωμένο κατάστημα στον χώρο του κλειδιού με την επωνυμία Δημήτρης Κουρκούτης & Υιοί.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο χώρο της ηλεκτρονικής κληθροποιίας όπως τα κλειδιά των αυτοκινήτων electronic immobilizer έχουμε εκσυγχρονιστεί με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για την επισκευή και την αντιγραφή αυτών. Επίσης για τα παραδοσιακά κλειδιά ακόμα και για τις θωρακισμένες πορτες.
Με οδηγό την πείρα μας από το 1962 και κατεύθυνση την ανάγκη της εποχής για μεγαλύτερη προστασία, στο κατάστημά μας διαθέτουμε σύγχρονα συστήματα ασφαλείας (συναγερμούς κ.ά.) πονηρούς κυλίνδρους με νοημοσύνη για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους καθώς και κλειδαριές ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες συνοδευμένους πάντα με την τεχνική μας υποστήριξη. Επίσης διαθέτουμε μπαταρίες παντός τύπου.

Στοιχεία Αναζήτησης: Immobilizer, Ανταλλακτικα Κλειδιων, Ηλεκτρικες Κλειδαριες, Λουκετα, Κλειδαρας
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: