Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί, Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια
Δημοτικά Σχολεία
Νηπιαγωγεία
Περιγραφή Επιχείρησης
ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ αφιερωμένες στην εκπαίδευση και στους μαθητές που σήμερα είναι επιτυχημένοι σε όλους τους τομείς της ζωής. Εργαζόμενοι, μορφωμένοι, επιστήμονες, οικογενειάρχες, αλλά πάνω από όλα άνθρωποι, με αγωγή, με καλλιέργεια, με γερές βάσεις και σφαιρικές γνώσεις, παιδεία και ανατροφή που πρώτοι εμείς, οι καθηγητές και εκπαιδευτικοί, σε συνεργασία με εσάς τους γονείς, τους διδάξαμε. Χιλιάδες γνώσεις και επιστήμες που τους καλλιεργήσαμε, τους εμφυσήσαμε και τους εμπνεύσαμε να αγαπήσουν.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Τα Εκπαιδευτήρια Μακρυγιάννη στεγάζονται σε ένα ευάερο και ευήλιο κτήριο με μοντέρνα αντίληψη, αισθητική και λειτουργικότητα, με σύγχρονες ανακαινισμένες εγκαταστάσεις, σε αναβαθμισμένη περιοχή, με προαύλιο και εξαιρετικό κλίμα. Αποτελούν ένα απόρθητο οχυρό, ασφαλές και τρυφερό, για να μεγαλώσει και να καλύψει τις ανάγκες του παιδιού σας, από 15 μηνών μέχρι 15 ετών, διαθέτοντας ειδικά διαμορφωμένο προνηπιακό και παιδικό σταθμό, κουκλίστικο νηπιαγωγείο, πρότυπο δημοτικό και γυμνάσιο που προετοιμάζει τη μελλοντική καριέρα του παιδιού σας.
Από 15 μηνών μέχρι 15 ετών, με διαφορετικές μεθόδους, εργαλεία και προσεγγίσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε ηλικίας, οι εκπαιδευτικοί μας, έρχονται σε επαφή με το κάθε παιδί και διαμορφώνουν το γενικότερο πλάνο εκπαίδευσης που θα ακολουθηθεί ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του παιδιού και τις προσδοκίες των γονέων. Για κάθε τμήμα καταρτίζεται ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα δράσεων εκτός από το βασικό (υποχρεωτικό πρόγραμμα βάσει ύλης) ανάλογα με τα προσδοκόμενα αποτελέσματα. 
Ενίσχυση όσων μαθητών χρειάζεται με απογευματινά τμήματα μελέτης ξένες γλώσσες, μουσική, θέατρο, ζωγραφική, χορός, μπαλέτο αθλητισμός, Η/Υ, Multimedia κ.ά.

Στοιχεία Αναζήτησης: Δημοτικο, Νηπιαγωγειο, Προνηπιο, Ιδιωτικα Σχολεια, Νηπιαγωγεια, Ιδιωτικο Νηπιαγωγειο, Ολιγομελη Τμηματα, Προσχολικη Αγωγη, Σχολεια, Espa Εσπα, Δημοτικα, Paidikoi Stathmoi, Ekpedeutiria, Nipiagogeia, Nipiagogio
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Κορυδαλλός, Νίκαια, Κερατσίνι, Πέραμα, Αιγάλεω, Ταμπούρια, Αγία Βαρβάρα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με χρεωστική
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 06:30 έως 17:00.
 
Μοιράσου το: