Κατηγορίες
Μικροβιολογικά Εργαστήρια, Βιοπαθολόγοι - Μικροβιολόγοι, Ακτινολογικά Εργαστήρια, Καρδιολόγοι
ΕΟΠΥΥ
ΥΠΕΘΑ
Περιγραφή Επιχείρησης
Στο διαγνωστικό κέντρο Α' ΠΡΟΛΗΨΙΣ λειτουργούν τμήματα Μικροβιολογικού εργαστηρίου, τμήμα Υπερήχων -Triplex, αλλά και Καρδιολογικό Ιατρείο. Στόχος μας είναι η προσφορά ευρύτερων επιστημονικών υπηρεσιών, πάντα προσανατολισμένες στην ποιότητα, στην αξιοπιστία αλλά και στην ανθρώπινη επαφή. Η άρτια κατάρτιση του προσωπικού εγγυώνται υψηλού επιπέδου Ιατρικές υπηρεσίες τόσο στο κομμάτι της πρόληψης αλλά και της διάγνωσης. Η δικτυακή επικοινωνία τους με το σύστημα μηχανοργάνωσης επιτρέπει την αυτόματη πραγματοποίηση των απαιτούμενων αναλύσεων και την αυτόματη καταχώριση των αποτελεσμάτων. Έτσι, εξασφαλίζονται τα αποτελεσμάτα και επιταχύνεται σε μέγιστο βαθμό η διαδικασία των εξετάσεων. Με αίσθηση ευθύνης σας παρέχουμε τις απαντήσεις των αναλύσεων και των εξετάσεών σας άμεσα. Επιπρόσθετα με τους προσωπικούς σας κωδικούς έχετε άμεση πρόσβαση στα αποτελέσματά σας (on line). Επίσης διαθέτουμε ειδικό τμήμα παιδικής αιμοληψίας. Το εργαστήριό μας διαθέτει την πλέον σύγχρονη συσκευή ''vein light'' και έτσι πετυχαίνοντας την άριστη αιμοληψία, χωρίς την ταλαιπωρία του παιδιού.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Αιμοληψία
Την αιμοληψία αναλαμβάνουν η γιατρός καθώς και έμπειροι και εγκεκριμένοι συνεργάτες του εργαστηρίου μας, με μεγάλη εμπειρία.
Η αιμοληψία μπορεί να γίνει:

  • στο χώρο του εργαστηρίου μας
  • στο σπίτι σας Παιδιατρική Αιμοληψία

Το εργαστήριό μας διαθέτει ειδικές ''παιδιατρικές'' βελόνες ελάχιστου μεγέθους, και με αυτό τον τρόπο ελαχιστοποιούμε τη δυσφορία και ενοχληση των μικρών μας φίλων. Η αιμοληψία στο εργαστήριό μας γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδιά, με στόχο να νιώθουν άνετα και οικεία και να μετατρέψει τη διαδικασία σε μια διασκεδαστική εμπειρία. Επιπλέον το εργαστήριό μας διαθέτει την πλέον σύγχρονη συσκευή ''vein light'' και έτσι ανιχνεύουμε τις πλέον δύσκολες στην εμφάνιση και λεπτές φλέβες, πετυχαίνοντας την άριστη αιμοληψία, χωρίς την ταλαιπωρία του παιδιού.
Στην Α-Πρόληψις φροντίζουμε την απρόσκοπτη πρόσβασή σας στις υπηρεσίες πρόληψης με όπλο μας την ποιότητα, την αξιοπιστία και την αμεσότητα.


Στοιχεία Αναζήτησης: Αιμοληψια Κατ Οικον, Triplex, Συμβασεις Ταμειων, Check Up, Καρδιολογικο Ιατρειο, Αιματολογικες, Ανοσολογικες, Βιοχημικο, Ορμονολογικο, Μικροβιολογικο, Πολυιατρειο, Υπερηχος, Παιδικη Αιμοληψια, Μικροβιολογος, Holter Ρυθμου Πιεσης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Άλιμος, Καλαμάκι, Άγιος Δημήτριος, Αργυρούπολη, Παλαιό Φάληρο, Ηλιούπολη, Ελληνικό, Γλυφάδα.
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 06:00 έως 20:30
Σάββατο από 07:00 έως 14:00
 
Μοιράσου το: