, 2710221241, 2710231146, 2710233835, 2710222675
Κατηγορίες
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Destino Rent a Car είναι μια εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων με έδρα στην Τρίπολη.
Η εταιρεία μας διαθέτει νέο στόλο με τα τελευταία μοντέλα αυτοκινήτων και ένα εξειδικευμένο προσωπικό που θα σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες που μια εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων μπορεί να προσφέρει.
Αυτόματα και manual οχήματα με A/C, μικρά λεωφορεία 9θέσια, ανταγωνιστικές τιμές και υπηρεσίες ποιότητας, σε συνδυασμό με χρόνια εμπειρίας στον τομέα ενοικίασης αυτοκινήτου, σας εγγυόμαστε ότι θα εξερευνήσετε την Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο για εσάς.
Έτσι εάν προγραμματίζετε τις διακοπές σας και θέλετε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στην Πελοπόννησο η Destino Rent A Car είναι η πιο σωστή επιλογή σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η Destino Rent A Car προσφέρει ενοικιάσεις αυτοκινήτων ανά την ημέρα, την εβδομάδα ή τον μήνα. Μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας www.destinotours.gr και μετά την παραλαβή της αίτησής σας θα σας στείλουμε μια προσφορά για την ενοικίασή σας. Παρέχουμε καθίσματα αυτοκινήτου για βρέφη ή καθίσματα για παιδιά σε πολύ προσιτές τιμές. Πρόσθετοι οδηγοί επιτρέπονται χωρίς επιπλέον χρέωση. GPS διατίθενται κατόπιν αιτήματός σας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ενοικιαση Αυτοκινητων, Rent A Car, Τουρισμος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: