Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Παιδοψυχολόγοι
Σύμβουλοι Γάμου
Ψυχοθεραπευτές
Περιγραφή Επιχείρησης
Είναι απόφοιτος ψυχολογίας και κοινωνιολογίας (BSc Hons Derby University), έχει Μεταπτυχιακό στη Συμβουλευτική (MSc Hull University), ένα Μεταπτυχιακό στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία (MSc Derby University) και Εξειδίκευση στη μέθοδο EMDR (για μετατραυματικό στρες). Φέτος ολοκλήρωσε τη διδακτορική της έρευνα με θέμα τη χαμηλή αυτοπεποίθηση και την τελειομανία. Με την έναρξη του διδακτορικού της, σε ηλικία 24 ετών, αναγνωρίστηκε κλινική λέκτορας στο τμήμα κοινωνικών επιστημών και ψυχοθεραπείας του πανεπιστημίου Derby και του πανεπιστημίου Hull όπου δίδασκε γνωστική συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική ψυχολογία για 8 χρόνια. Ταυτόχρονα με την ακαδημαϊκή της καριέρα απέκτησε εκτενή κλινική εμπειρία δουλεύοντας ως ψυχοθεραπεύτρια από το 2001 με παιδιά/εφήβους και ενήλικες στην επίλυση περιστατικών άγχους, κατάθλιψης, μετατραυματικού στρες, συναισθηματικών διαταραχών, διατροφικών διαταραχών, κρίσεων πανικού κ.ά. Τον Σεπτέμβριο του 2011 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου συνεργάζεται με τον πανελλήνιο σύλλογο Φροντίδα, έχει ιδιωτικό γραφείο και μέχρι το 2013 ήταν καθηγήτρια στο πρόγραμμα γνωστικής συμπεριφοριστικής ψυχοθεραπείας στο Mediterranean College σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Derby. Από το 2014 είναι εισηγήτρια στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα διαπραγματεύσεων στην ΑΣΟΕΕ (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ατομική ψυχοθεραπεία σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες σε θέματα χαμηλής αυτοπεποίθησης, κατάθλιψη, ιδεο - ψυχαναγκασμό, διαταραχές άγχους, μετατραυματικό στρες, φοβίες, πένθος και χωρισμός, διατροφικές διαταραχές, δυσμορφοφοβία, κρίσεις πανικού, προβλήματα σχέσεων κ.ά. Επίλυση μετατραυματικού στρες π.χ. μετά από ατύχημα, τραυματικές εμπειρίες κ.ά. με 100% επιτυχία. Κλινική εποπτεία σε επαγγελματίες ψυχολόγους και ψυχοθεραπευτές.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ψυχοθεραπευτρια, Διαταραχες Διατροφικες, Χαμηλη Αυτοπεποιθηση, Θεραπεια Ζευγους, Καταθλιψη, Κρισεις Πανικου, Κλειστοφοβια, Αγοραφοβια, Γνωσιακη Συμπεριφοριστικη Ψυχοθεραπεια, Χωρισμος, Φοβιες, Αγχος, Πενθος, Ιδεοψυχαναγκαστικη Διαταραχη, Τελειομανια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική.
Φωτογραφίες
 
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: