Κατηγορίες
Γραφεία Τελετών, Κέντρα Αποτέφρωσης Νεκρών
Περιγραφή Επιχείρησης
Από το 1980 (έτος ίδρυσης του Οίκου Τελετών από τον Ιωάννη Ευαγγ. Αλεξίου) εώς και σήμερα όπου στη διεύθυνση βρίσκεται ο υιός Ευάγγελος Ιωάννου Αλεξίου παρέχεται από το γραφείο μας η υπηρεσία οργάνωσης επικήδειων τελετών με απόλυτο σεβασμό και επαγγελματισμό. Η φιλοσοφία μας ως προς τη τέλεση των επικήδειων τελετών στηρίζεται στην αξιοπρέπεια, συνέπεια, διακριτικότητα, ακεραιότητα, & τιμιότητα. Όλα αυτά τα χρόνια η αγάπη και η αφοσίωση μας στο κοινωνικό έργο που επιτελούμε κέρδισε την εμπιστοσύνη των οικογενειών-πελατών μας που απευθύνθηκαν στο γραφείο μας σε μία τόσο ιδιαίτερη και δύσκολη στιγμή τους. Με τον δέοντα σεβασμό στο πένθος της οικογένειας του εκλιπόντος και με τη συναίσθηση του καθήκοντος να ορίζει τον προγραμματισμό μας ως προς την οργάνωση της τελετής, θέτουμε τις υπηρεσίες μας στη διάθεσή της οικογένειας για ότι χρειαστεί. Είμαστε δίπλα σας όλο το χρόνο για οτιδήποτε χρειαστείτε.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • Τελετή Κηδείας
  Αναλαμβάνουμε και οργανώνουμε με απόλυτο σεβασμό και επαγγελματισμό την τέλεση της κηδείας, καθώς και όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τη σορό και τα διαδικαστικά της ταφής, με σεβασμό στις θρησκευτικές πεποιθήσεις, ήθη και έθιμα.
 • Τέλεση Μνημοσύνων
  Οργανώνουμε τη μνημόσυνη δέηση στο κοιμητήριο ή στην ενορία σας, τα κόλυβα, τα κουβέρ, τον στολισμό του δίσκου, τον ανθοστολισμό εκκλησίας για το μνημόσυνο (εφόσον το επιθυμείτε), καθώς και οτιδήποτε χρειαστεί για αυτό το σημαντικό θρησκευτικό μυστήριο σε πολύ λογικές τιμές.
 • Επαναπατρισμός Σορού
  Για όσες οικογένειες επιθυμούν την ταφή του αγαπημένου τους προσώπου στον τόπο καταγωγής ή γέννησής τους, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά της σορού από και προς όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα. Επίσης αναλαμβάνουμε τη μεταφορά της σορού στο εξωτερικό και όλες τις νόμιμες διαδικάσιες μεταφοράς.
 • Αποτέφρωση - Καύση
  Η αποτέφρωση που αναλαμβάνουμε, πραγματοποιείται στο κρεματόριο της Σόφιας στη Βουλγαρία, όπου υπάρχει διαθέσιμος ειδικός κλίβανος αποτέφρωσης.

Στοιχεία Αναζήτησης: Κηδειες, Μνημοσυνα, Αποτεφρωση Νεκρων, Επαναπατρισμος Σορου, Οικονομικες Τελετες, 24ωρο Γραφειο Τελετων, Καυση Νεκρων, Μεταφορα Σορων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: