Κατηγορίες
Ελαστικά & Ζάντες, Βουλκανιζατέρ Ελαστικών
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΠΟΣ, Υπ. Καταστήματος , Τηλ: 2313054677  Κιν: 6944935694 Email: wheeltech@outlook.com
Περιγραφή Επιχείρησης
Με πολυετή εμπειρία στο χώρο αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία αφορά την επισκευή και βαφή ζάντας αλουμινίου, με τεχνογνωσία και υπευθυνότητα. Εξασφαλίζουμε την ασφαλή επιδιόρθωση της ζάντας με χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, πάντα σε λογικές τιμές.
Ο έλεγχος ζάντας, η τοποθέτηση και η ζυγοστάθμιση ελαστικού είναι δωρεάν και, εφόσον κριθεί ασφαλής η επισκευή της ζάντας, σας ενημερώνουμε για το κόστος και για τον χρόνο παράδοσης. Η επισκευή της ζάντας γίνεται σε μηχανήματα εξοπλισμένα με σύγχρονη τεχνολογία λέιζερ, προσφέροντας αποτελέσματα υψηλού επιπέδου ακρίβειας και αξιοπιστίας.
Το υλικό κατασκευής της ζάντας συνδέεται τόσο με το βάρος της όσο και με την αντοχή της. Οι περισσότερες ζάντες πλέον είναι κατασκευασμένες από ελαφρύ τύπου αλουμινίου, προσφέροντας στο αυτοκίνητο μείωση του βάρους του και μεγαλύτερη απορρόφηση κραδασμών, σε αντίθεση με άλλα υλικά κατασκευής. Το αλουμίνιο λόγω ελαστικότητας είναι πιο ευάλωτο σε προσκρούσεις σε πεζοδρόμια και λακκούβες και έτσι οι ζάντες στρεβλώνουν πιο εύκολα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Επισκευές ζαντών αλουμινίου
Κολλήσεις ζαντών αλουμινίου
Βαφές ζαντών αλουμινίου
Ζάντες αυτοκινήτων
Ελαστικά αυτοκινήτων

Στοιχεία Αναζήτησης: Επισκευη Ζαντων, Βαφη Ζαντων, Κολλησεις Ζαντων, Ρετουσαρισμα Ζαντων, Επιδιορθωσεις Ζαντων, Ζαντες Αλουμινιου, Μετατροπες Ζαντων, Επισκευη Ζαντας, Βαφες Ζαντας, Επισκευες Ζαντων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Θεσσαλονίκη
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 19:00
Σάββατο από 09:00 έως 14:00
 
Μοιράσου το: