, 2105789961, 2105789962
, ,
Κατηγορίες
Διαγνωστικά Κέντρα, Μικροβιολογικά Εργαστήρια
Διαγνωστικές Εξετάσεις
Εξετάσεις Αίματος
Περιγραφή Επιχείρησης
H Invitro Labs με έδρα το Περιστέρι είναι ένα σύγχρονο διαγνωστικό εργαστήριο που προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2008 για όλο το φάσμα των υπηρεσιών που παρέχει. Η πολυετής παρουσία της Invitro Labs στην έρευνα και διεξαγωγή εργαστηριακών (διαγνωστικών) εξετάσεων, η πλήρης επάρκεια σε υλικοτεχνική υποδομή, ο πλέον σύγχρονος εξοπλισμός καθώς και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, έχουν εξασφαλίσει και διατηρούν, υψηλά επίπεδα ταχύτητας και αξιοπιστίας στις παρεχόμενες υπηρεσίες, όλα τα χρόνια λειτουργίας της.
Η εμπιστοσύνη στα εργαστηριακά μας αποτελέσματα οφείλεται σε ένα σύνολο παραμέτρων όπως: καθιέρωση αυστηρών λειτουργικών διαδικασιών, επιστημονική επάρκεια και συνεχής εκπαίδευση προσωπικού, υποδομή και εξοπλισμός που ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις που θέτουμε, συνεχής έλεγχος και αξιολόγηση διεργασιών και αποτελεσμάτων, εφαρμογή σύνθετων προγραμμάτων εσωτερικού ποιοτικού ελέγχου, συμμετοχή σε διεθνώς αναγνωρισμένα και διαπιστευμένα διεργαστηριακά προγράμματα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η InVitro Labs έχει αναπτύξει και εφαρμόζει από το 2012 Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (Κλινικού Εργαστηρίου) σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 15189.
Όλοι οι άνθρωποι της InVitro Labs, εστιάζουμε στην εργαστηριακή παραγωγή υπηρεσιών υγείας στους τομείς:
Κλινικής χημείας
Ανοσολογίας
Μικροβιολογίας
Ιολογίας
Παρασιτολογίας
Μοριακής βιολογίας
Αιματολογίας
αλλά και την ανάπτυξη κάθε βιοτεχνολογικής μεθόδου που προάγει τη σύγχρονη ιατρική διάγνωση τηρώντας τους κανόνες της ιατρικής επιστήμης και δεοντολογίας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Διαγνωστικα, Μικροβιολογικα, Μικροβιολογικες Εξετασεις, Μικροβιολογικες Αναλυσεις, Αιματολογικες Εξετασεις, Αιματολογικες Αναλυσεις, Μικροβιολογικο Κεντρο, Μικροβιολογικο Εργαστηριο, Διαγνωστικο Κεντρο, Διαγνωστικο Εργαστηριο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 21:00
 
Μοιράσου το: