Κατηγορίες
Έλαια & Προϊόντα Ελαίου, Συσκευασία & Τυποποίηση
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία "Σελλάς Ελαιόλαδα".
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1992 και δραστηριοποιείται στον κλάδο χονδρικού εμπορίου ελληνικού ελαιολάδου συμβατικής και βιολογικής καλλιέργειας και προσφέρει πιστοποιημένες υπηρεσίες επεξεργασίας, τυποποίησης και αποθήκευσης ελαιολάδου.
Στις αρχές του 2011 παρουσιάσαμε το δικό μας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ακολούθησε μια σειρά τυποποιημένων ελαιολάδων με την ετικέτα ΣΕΛΛΑΣ. Διαθέτοντας εμπειρία και γνώση ετών, διασφαλίζουμε την ποιότητα στα φυσικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου.
Ελέγχουμε τη διαδικασία παραγωγής στον ελαιώνα και τον χειρισμό του προϊόντος στο ελαιοτριβείο, τη διακίνηση και την τυποποίηση, καθώς και τη φύλαξη του ελαιολάδου. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε τον πλήρη έλεγχο της ποιότητας σε όλα τα στάδια παραγωγής και εμπορίας, σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ασχολούμαστε με την εμπορία, τη διακίνηση, τη φύλαξη και την τυποποίηση ελληνικού ελαιολάδου. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες τυποποιημένου ελαιολάδου στην Ελλάδα και με μεγάλους οίκους της Ιταλίας και της Ισπανίας καθώς και με τη Γερμανία και τη Ρωσία.
Σήμερα, αναπτυσσόμαστε δυναμικά σε νέες αγορές με τη δημιουργία μιας νέας σειράς τυποποιημένων προϊόντων ελαιολάδου, την οποία με υπερηφάνεια παρουσιάζουμε στην διεθνή και εγχώρια αγορά.
Οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης και τυποποίησης μας στη Νεμέα, καθώς και η παραγωγική διαδικασία του ελαιολάδου μας, έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα Διαχείρισης Ασφαλείας Τροφίμων ISO-22000:2005 και Διαχείρισης Ποιότητας με ISO-9001:2015 από την BUREAU VERITAS, IFS και BRC από την NSF.
Η άδεια εμπορίας βιολογικού ελαιολάδου της εταιρείας έχει πιστοποιηθεί από τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ.

Στοιχεία Αναζήτησης: Τυποποιηση Ελαιολαδου, Εξαιρετικο Παρθενο Ελαιολαδο, Χονδρικη Πωληση, Εξαγωγες, Αγουρελαιο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλο τον κόσμο
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards)
  • Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας με ISO-9001:2015
  • Άδεια εμπορίας και ταυτοποίησης βιολογικού ελαιολάδου
  • Προϊόν Βιολογικής Γεωργίας
  • Προϊόν προστατευμένης ονομασίας προέλευσης Καλαμάτα
  • Συστήματα Διαχείρισης Ασφαλείας Τροφίμων ISO-22000:2005
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: